Mercedes GLB 2018: ny SUV mellan GLA och GLC

New Mercedes GLB, kommer att vara redo 2018New Mercedes GLB, kommer att vara redo 2018New Mercedes GLB, kommer att vara redo 2018New Mercedes GLB, kommer att vara redo 2018

SUV mode fortsätter att växa Mercedes-Benz och vill dra full nytta. Den renoverade GLA är på väg att slå återförsäljare av märket och för nästa år -2018- redan Det beror på att anlända en ny modell. Denna nya medlem av familj SUV av Mercedes Det kommer att kallas GLB och, tillvägagångssätt och storlek, kommer att ställa halvvägs mellan GLA och GLC.

den Mercedes GLB 2018 kommer inspirerad design med vissa estetiska egenskaper Koncept i Ener-G-Force släpptes 2012, särskilt när det gäller den främre delen av bilen, kommer det inte att ha en mycket aggressiv form.

framtiden Mercedes GLB Det marknadsförs i versioner kort och lång hjulbas (12 cm), den senare med tre stolsrader och en kapacitet på insidan för att sju åkande. versioner kommer också att erbjudas två fyrhjulsdrift (med drivning 4Matic), för den senare kommer också att finnas off road-paketet, men i inget fall man kan tala om en verklig allround.

Motorprogrammet kommer att omfatta Mercedes GLB 2018 mekanisk fyrcylindriga bensin och diesel, också kommit hybrid plugg och en sport version som utvecklats av Mercedes-AMG som handily överstiga 300 hk.

Du kan också vara intresserad

- Mercedes G650 Maybach Landaulet: lyx 4x4 i Genève

- Mercedes E-klass all-terrain, E-Class priser mer Campero