Skoda Snowman, den eldre bror av Yeti

Skoda Snowman, den eldre bror av Yeti

den Skoda Snowman virkeligheten vil være mest sannsynlig i 2016. I løpet av 2015, Den tsjekkiske selskapet vil polering et produkt som har høye forhåpninger.

den Snowman (Eller bokstavelig talt i sin engelsk til kastiljansk, 'avskyelige snømannen') er det nyeste medlemmet i Skoda SUV tilbud, over Yeti, dvs. klassifisert i kategorien kompakt SUV. Det vil bli utviklet på kryssplattform modulære MQB Volkswagen Group, så det vil være 'tvilling' neste Volkswagen Tiguan, og bringer sin lengde til 4,6 meter, bort fra de 4,22 m lange måle Yeti. Denne økning i de ytre dimensjoner med en ny utforming av den indre tillate Snømannen godkjenne en innvendig med syv seter, fem komfortable sitteplasser for voksne og de to andre med sammenleggbare seter i den tredje rekke.

mekanisk tilbud Nye Skoda Snowman vil omfatte bensin- og dieselmotorer. Først den kjente fire sylinder 1.4 og 2.0 TSI, 150 og 180 hk, mens diesel forventes 2,0 TDI 150 og 184 hk. Serien vil trekke på forhjulsdriften, selv om det vil være mulighet 4x4 varianter. Utgangspunktet Prisen kan være rundt 25 000 euro.