Mercedes GLA: ny generation av kompakta SUV 2019

Mercedes GLA: den nya SUV, verklighet 2019Mercedes GLA: den nya SUV, verklighet 2019Mercedes GLA: den nya SUV, verklighet 2019Mercedes GLA: den nya SUV, verklighet 2019

Mercedes-Benz framställning av en stor offensiv nya bilar och stadsjeepar för de kommande åren. I denna strategi är det avgörande aktuella plattformen MFA framhjulsdriven bil (som lämnar klass A, klass B och GLA) och den nya utvecklingen av det, ny MFA2, vi vet redan från den första prototypen, Concept Sedan, vilket kommer att leda till framtida Klass A, klass B, CLA, CLA Shooting Brake och GLA SUV, huvudpersonen i den här artikeln.

Frisläppandet av dessa modeller, inklusive SUV Mercedes GLA, Det kommer att ske i all sannolikhet sent 2018, startar sin kommersialisering, enligt de länder där de går att sälja till tidigt 2019. Med hänsyn till utvecklingen av denna modell registreringar och enligt försäljnings data från januari till juni 2017 (i Spanien, är GLA den tredje mest sålda Mercedes bilen bakom klass A och C) Klass verkar det klart att de mest ansvariga för undertecknandet av Stuttgart mimarán full utveckling och anpassning av en nyckel modell såsom GLA.

senast uppdaterad Mercedes GLA Det har förekommit just i början av detta år, när denna kompakta SUV debuterade sin nuvarande "resytling" (Se Mercedes GLA på Detroit Motor Show 2017). Den nya generationen är redan utvecklar -in Tyskland, och cirkulera spion bilder Denna modell komma till punkt-, lämna som jag har sagt innan MFA2 plattformen, utgångspunkten är prototypen Concept Sedan presenterades vid den sista upplagan av Shanghai. Allt tyder på att de olika bilar som uppstår från denna byggmetod inte bara dela de tekniska aspekter till chassinivå och på nivån av motorer, men också att det kommer att bli många presenterar både utsidan och insidan för att återkomma modeller som ska tillverkas baserat på denna plattform.

2019 Mercedes GLA SUV2019 Mercedes GLA design "familj"...

På detta sätt har du att tänka på en 2019 Mercedes GLA stiliserade linjer och vissa estetiska och likheter i förväg Concept Sedan. Som ni kan se i rekreation av vår illustratör Schulte, inte bara ändra utseendet på strålkastarna och grillen, men också flera av de "panik" och veck av kroppen. När det gäller yttermått är inga större förändringar i detta avseende och den nya generationen förväntas detta SUV kommer att fortsätta att mäta cirka 4,40 m lång.

den Inuti Mercedes GLA 2019 Det kommer att bli ett annat element som vi kommer att märka mer betydande förändringar. den digitala miljön Det kommer att förstärkas ytterligare med en stor multifunktionell pekskärm i mittläget av instrumentbrädan och synlig information vars funktioner kommer att dela centrum med stor display (också digital) Att vara placerad bakom ratten. En nivå av teknik och utrustning, kapitlet om säkerhet och drivande assistenter inkluderar flera system och enheter som till exempel automatiska nödbromssystem förartrötthet upptäckt, intelligent farthållare och en lista över "badvakt" ingår i Intelligent Drive Technology Mercedes.

Du kan också vara intresserad

- 2017 Mercedes GLA: annan SUV premiär på Detroit Motor Show

- Mercedes Klass X: pick-up och SUV allt i ett

- Mercedes GLC vs Volvo XC60: Vad SUV är bättre?