Alla nya små SUV kommer och marknaden

Flod av nya SUV: alla lite kommandeFlod av nya SUV: alla lite kommandeFlod av nya SUV: alla lite kommandeFlod av nya SUV: alla lite kommande

den Geneva Motor Show Du kommer att se framväxten av nya SUV i alla segment marknaden, eftersom det är en typ av fordon som fortfarande sjuder och allt mer intresse bland allmänheten. Ingen tillverkare vill hålla sig borta från detta sätt och inte bara öka antalet modeller, men också den kvalitet och finess därav, med högre teknikinnehåll och en stark känsla för design som inte är förenligt med mångsidighet. Den här gången fokuserar vi direkt på mindre modeller som är på väg att släppas ut på marknaden, men också att komma ut på marknaden under de närmaste tre åren.

Två nya SUV Skoda Yeti SUV och Fabia

En av de 2017 spelare Det kommer säkert att bli det Skoda Yeti nytt, något större än den nuvarande och utställnings utformning mycket översta raden Kodiaq, med strålkastare uppdelade, en markant lateral ribba och robust utseende, eftersom färre glasytan, med en högre ark. Storlek du kan konkurrera nästan på lika villkor med kompakta SUV-segmentet, som ökningen i storlek kommer att ge större innerutrymmen och bål, två av de få saker som skilde honom från modeller som Volkswagen Tiguan, med vilken dela MQB-plattformen Group. Och även med Ateca Seat.

av nedan Yeti, och alltid fortfarande inom Skoda varumärke, kommer det att finnas utrymme för en annan liten SUV också komma åt och mer ungdomlig tillvägagångssätt, baserat på Fabia och inramade i B bil segment. Lanseringen fortfarande obekräftade det förväntas inte före 2019. Det kommer att ta samma Sätesbasen Arona... som sedan talar vi.

Så kommer den nya Skoda Yeti

Skoda Fabia SUVSeat Arona: en SUV på Ibiza

den Seat Arona, som kommer före sin bror Skoda till marknadsandelar både arkitektoniska och mekaniska med honom och andra små SUV som kommer att lansera alla märken av VW Group. Även Audi, med Q1 då jag ska prata. den Ateca lillebror av den nya plattformen kommer premiär på Ibiza, Det kommer att presenteras i ett par veckor och kommer att finnas tillgänglig i december, men sedan november kan ses på återförsäljare av varumärket och lägga order. Det kommer utan tvekan att bli en av de mest lovande modellerna.

Så kommer Seat Arona

Volkswagen Polo Roc

Seat själva grunden för Arona Vi har redan sagt att många SUV kommer till sin fordonsgrupp och, naturligtvis, en av dem kommer att vara Volkswagen varumärke. den Polo, därför kommer också att ha sin speciella version todocamino, vars bild vi har känt och mycket nära i T-Roc koncept. Denna prototyp avancerade i linje med att utforma en bil som kommer att släppas när Polo debuterar ny generation och därmed ny plattform. En annan modell mer intressant.

Detta kommer att vara VW Polo SUV

VW Polo SUVMini Countryman: BMW alternativ

Du kan inte missa i denna sammanställning av de bästa små SUV kommer den mini Ryman, just en av de banbrytande modeller i segmentet och bara helt förnyat. Den nya Mini Countryman ökat sedan ny modulär arkitektur framhjulsdriven BMW Group som också kommer ut X1, till exempel åtagit sig också den mest lyxiga och exklusiva ansikte kategorin utan att försumma sin sportiga sida. Det är den första att lägga korten på bordet.

Detta är den nya Mini Countryman

mini RymanSmart SUV: utveckling med Renault?

och visst Mercedes kommer också spelar in om BMW och Audi i spelet, eller hur? Jo, faktiskt, och det kommer i princip Filia med din Smart. Vi har redan talat om det här projektet någonsin laddat så småningom bilda (du kan läsa i länken nedan) och uppkommer som en direkt konkurrent Mini Countryman och Audi Q1. Det med tanke på de synergier med Renault, är det nu spekulerats i att Det kan utvecklas från den spektakulära kwid, en modell som det franska märket säljer i Indien.

Så kommer Smart SUV

Opel Cross X: en av de första

Inom generalist tillverkarna också produkter utvecklas ständigt. Opel, till exempel, har viktiga bidrag i segmentet som den förnyade Mokka X och framför allt den nya Cross X anländer snart, en modell som Den omfattar ihåliga Meriva omvandla begreppet minibuss alltmer efterfrågas i crossover eller SUV. Bil mer intressant att även konkurrera med nya Mitsubishi ASX, Suzuki Ignis eller uppdatera Fiat 500X, varav vi har redan talat vid andra tillfällen.

Detta är Opel Cross X

Stonic Kia och Hyundai SUV: Blood Brothers

En tur att tala grupp Hyundai / Kia, har naturligtvis också förslag liten SUV. Just nu har vi känt genom begrepp som Kia Provo, men eftersom de har bekräftats av egna varumärken. Det första du ska få skulle vara modell för Kia, vars namn kan vara Stonic. Det blir en crossover på cirka 3,8 meter lång, kupéliknande utseende och mycket sportig, det skulle kunna drivas av en hybriddrivlinan derivat som utnyttjar den aktuella Kia Niro, samman med en automatisk växellåda med dubbla kopplingar och 7 hastigheter. bit efter dess utseende vi bör veta din undertecknats av Hyundai alternativ.

Så kommer Kia Stonic

Kia StonicNissan Juke: den revolutionära

Även om vi talar om design och sportsmannaanda, måste vi stoppa Nissan Juke, en av förarna i kategorin, alltid den mest originella och förbereder redan sin andra generation. Detta kommer att överraska utan tvekan sett dagens ljus och begreppet Gripz, som Nissan sade vid den tidpunkt då skulle markera sin evolution i design. förmodligen slutliga modellen kommer att presenteras under hösten 2017, kommer också att ha viss inslagen i den nya Micra, alltid med en djärv och lättsam touch, tillsammans med revideras för att förbättra rida kvalitet och chassi beteende.

Det kommer att vara Nissan Juke

Audi Q1: den lyxigaste

Vi stänger detta val av små SUV med den sista medlemmen kvar i Volkswagen Group, Audi. Rupert Stadler och avancerade det på den tiden, "det skulle finnas en Q modell med varje siffra". Marknaden verkar villiga att acceptera det och säkert och MQB modulär arkitektur, Även när du får första Seat Arona. den Audi Q1 blir det mest urbana alternativa varumärke, kommer att presentera en exklusiv men gemensamma tekniska element tillvägagångssätt lämnar toppen Audi Q2 som ett alternativ i stället lösare storlek.

Så kommer Audi Q1

Du kanske också är intresserad av:

Nissan Juke, vad är Renault Captur och Peugeot 2008 bättre?

SUV mer utrymme inuti

20 bäst säljande SUV-marknaden