Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 och 2017, nya SUV med stjärna

Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 och 2017, första bildernaMercedes Mercedes GLA GLB 2018 och 2017, första bildernaMercedes Mercedes GLA GLB 2018 och 2017, första bildernaMercedes Mercedes GLA GLB 2018 och 2017, första bilderna

segment SUV inte sluta ge nyheter under de kommande åren. Mercedes-Benz är medvetna om potentialen i detta "pastell" bilmarknaden och har för avsikt att lansera en stor offensiv i detta område. den första stora förvåning ta namnet Mercedes GLB, vars kommersiell lansering är planerad till 2018.

Enligt våra återskapade datorbilder, den Mercedes GLB Det kan anses först som en 'Baby' Klass G. Om man tittar på din design, ny Mercedes GLB håller många estetiska inslag prototyp Mercedes Ener-G-Force, en spektakulär koncept 2012 vars egenskaper härrör från den mytiska klass G bryta därför med estetiska normer som på kroppen SUV. Inte vara hans ersättare, men hans stilistiska blinkningar definiera detta GLB mångfacetterad, fler och bättre anpassade till äventyret stiliserad GLA.

den ny Mercedes GLB Det kommer inte att vara en tuff för den mest bestialiska praxis off-road-typ. Enligt den information som finns tillgänglig huvudväg, den nya Mercedes GLB inte har reducerande, men mer höjd ovanför marken såväl som en mer raffinerad off-road-paketet och bättre anfallsvinklar eller utgång, även om det kommer att finnas tvåhjulsdrivna versioner. X-245 är den interna koden som hanteras i de avdelningar av teknik och Daimler är anordnade två kroppar, en med kapacitet på fem passagerare och en med strid och långsträckt längd 12 cm med sju säten.

2017 Mercedes GLAMercedes GLA, andra generationen i 2017

Mercedes GLA, andra delen. Redan du ser du rullar med "kamouflerade hud"Slutföra sin set-offensiv för att plantera ett skott och BMW X1 och Audi Q3 ny generation, utöver de Infiniti QX30. den ny Mercedes GLA Det kommer att förbli nästan samma längd så mycket som Renault Scénic ny generation och behålla samma 270 cm avstånd mellan axlarna än den nuvarande modellen, strid också identisk med den hos en mycket längre Nissan X-Trail, även om inte förvänta sig stora förbättringar i intern kapacitet. Vad den gör är mycket mer teknik kommer ombord som en ny multimedia infotainment enhet med 8-tums skärm, som kommer att integrera funktioner Apple Car Play och Mirror, eller förbättrad drivande assistenter, såsom en farthållarfunktion sylt. Utanför ny generation av perifera kamrar, möjligheten att montera flerstrålig ljus i den version av dioderna 34 eller aerodynamisk också förbättrats.

Vid tidpunkten för start åtgärder Andra generationens Mercedes GLA (Kommersiell lansering planeras till 2017), de mest slående nyhet mekaniker kommer att ersätta 2,1 turbodiesel motor för den nya OM654 premiär i Mercedes klass E och utformad för att rymma plattformar längs- och tvärgående motorversioner här 150 hk 190 hk. Den mekaniska bidraget från Renault skulle vara motorn 1,6 dCi 130 hk. runt 2019, den Mercedes GLA lagt sin första hybrid version, och tillräckligt med utrymme för "elektrifiera" fyrcylindrig motor, och inte en av tre, inte bara hållbar lösning för att modifiera arkitekturen för närvarande används.

Du kan också vara intresserad

- Alla kompakta SUV för tillfället

- Alla små eller urban SUV som du kan köpa

- Bästa SUV för mindre än 20.000 euro