Nya BMW X5 2017 … och dess framtida rivaler SUV

BMW X5 2017: bilder av nya lyx-SUVBMW X5 2017: bilder av nya lyx-SUVBMW X5 2017: bilder av nya lyx-SUVBMW X5 2017: bilder av nya lyx-SUV

Fram till ankomsten av den framtida BMW X7 2018 kommer BMW X5 fortsätta att konkurrera med hela rollistan stor SUV det på marknaden. Hittills deras 7 säten De har tillåtit honom att hålla sin egen mot en något större modeller som Audi Q7 eller Volvo XC90, vilket medför ett förhållningssätt och en touch kör mycket sportigare, nästan opassande av en SUV. Naturligtvis den tekniska nivån i detta segment är första ordern, som skall tilläggas att eftersläntrare ofta åtföljs av banbrytande ny utrustning, teknik och mekanik, så utan att ändra plattform, uppdatering du kommer att uppleva den bayerska modellen kommer att tjäna för att bibehålla sin attraktionskraft fram till ankomsten av nästa generation.

Även om det är svårt att lägga till många fler förbättringar utan att ändra arkitekturen, den nya BMW X5 2017 Du kommer att visa en lägre konsumtion. Som vanligt med BMW, förväntas att den mekaniska emot prestandaökning, backas upp av en minskning i förbrukningen vilket skulle vara runt 11% i de flesta fall.

BMW X5 2017När det gäller design i framtiden BMW X5 2017 De kommer att förbli stort sett oförändrad, även om det kommer att använda nya strålkastare i linje med de senaste versionerna av varumärket, aerodynamiska förbättringar och stötfångaren omgjorda. inuti BMW X5 anta en luft lyxigare, med nya ändelser och en uppdaterad infotainment system utrustad med mer intuitiva menyer och ytterligare funktioner, särskilt när det gäller uppkoppling och applikationer. Det är fortfarande okänt om motorn ersätts triturbo BMW X5 M50d (381 hk) för de fyra nya turbos aviserats för BMW 7-serie (394 hk), som den skulle svarar bättre på sofistikerad Audi SQ7 TDI (435 hk), den senare med ett biturbo system som stöds av en elektrisk kompressor. Mekanisk optimering tillåta minska förbrukning och utsläpp hela sortimentet BMW X5, ökande effekt något. den hybrid plugg Det kommer att vara nyckeln i detta avseende.

En nivå av deltagarna, den nya BMW X5 2017 Det kan innehålla automatiserade drivsystemet tas från BMW 7 Series, handledning filbyte med Dodge fordon reser mycket nära, även om det är fortfarande för tidigt att säga.

VW Touareg 2017: Totalrenovering

Volkswagen kommer nästan samtidigt sin Touareg... BMW X5. Detta kommer att förnyas SUV stor referensmodell i varumärket, laddad med en riktig teknik kompendium som kommer att ansvara för att införa nya element och säkerhetsutrustning. Det kommer att bli större, kommer det att baseras på MLB Evo ny arkitektur (samma som Audi Q7) Och kommer att avsevärt minska sin vikt. I Diesel sitt sortiment börjar med V6, V8 och underhålls att erbjuda mer exklusivitet och prestanda, men också att det kommer att finnas flera nivåer av hybridisering. Visst det kommer att ta ytterligare ett steg upp till anses ganska stor lyx SUV ... om det inte redan var.

VW Touareg 2017

Audi Q7: en SUV som komplett

den Audi Q7 är och kommer då fortfarande en av de mest kompletta i sitt slag SUV. Den hade premiär tidigare i år och erbjuder behandlande ändlösa körning, säkerhets- och effektivitetssystem, positionera sig som riktmärke i förfining. Den har en version plug-in hybrid Diesel, och en sportig SQ7 TDI. Det är en stora SUV mer än 5 meter lång som är kommersiellt tillgänglig från ett pris på 62,590 euro. Du kan läsa testet på länken.

Så är Audi Q7

Audi Q7

Mercedes GLE: annan SUV mycket renoverade

skillnad BMW X5, Audi Q7 och Volvo XC90, Mercedes GLE Du kan inte ha 7 säten, eftersom det för det är hans äldre bror lyxiga GLS. Som inte saknas i denna kraftfulla SUV 4,82 meter lång (Därför något mindre och) är sport versioner undertecknats av AMG eller plug-in hybrid.

Detta är Mercedes GLE

Mercedes GLE

Volvo XC90: Svenska excellence

den Volvo XC90 kanske nu den mest exotiska och mest intressanta alternativ som är i den stora SUV-segmentet lyx. denna modell 4,95 meter Den har en mycket noggrann inredning och enastående prestanda. Det är mycket markera dess enorma trunk och interiör, plus plug-in hybridvariant, mycket trevlig att köra och extremt kraftfull och effektiv.

Det är Volvo XC90

Volvo XC90Du kanske också är intresserad av:

BMW X5 xDrive40e: X5 plug-in hybrid

Audi Q7 e-tron, BMW X5 och Volvo XC90 T8 40e Twin Motor: Vilket är bäst?

BMW X5 vs. xDrive40e Cayenne S E-Hybrid: två pluggas SUV