Aircross Citroen C5: ny SUV till salu 2018

Citroën presenterar en ny SUV: C5 AircrossCitroën presenterar en ny SUV: C5 AircrossCitroën presenterar en ny SUV: C5 AircrossCitroën presenterar en ny SUV: C5 Aircross

Den nya Citroën C5 Aircross Han debuterar på Shanghai Motor Show och kommer att starta kommersiellt på den kinesiska marknaden efter sommaren. Ett år senare, 2018, kommer att nå våra marknader, dela produktionsanläggning med Peugeot 3008, Opel Cross X och DS7 Cross i Frankrike, Mulhouse.

Pumpas upp som några SUV närvarande finns på marknaden, Aircross Citroen C5 Han satsar på en mycket nära kusin dimensioner Peugeot 3008, med 4,5 meter långa, 1,84 meter bred och 1,67 meter hög. Det kommer att bli något längre och något högre än den nuvarande Årets bil 2017. När det gäller kampen också vinner sex centimeter framför Peugeot 3008, vilket kommer att påverka särskilt i inre rymlighet. i bagageutrymme meddelar kapacitet på 482 liter med två belastningsnivåer: Peugeot 3008 erbjuder 520 liter.

Utöver dess yttre distinkta estetiska P har en mycket skarp linje som gör att det verkar mindre än det är den senaste Aircross Citroen C5 fortsätter fokus för franskt märke i bekvämligheten av sina passagerare och denna modell föreslå ett system av progressiva hydrauliska stötdämpare Vi kunde kört ett år sedan monterad på en Citroen C4 Cactus och Vi blev överraskade positivt för kvalitets filtrering och åkkomfort utan att ta till luft suspensioner.

Aircross Citroen C5: inside

Aircross Citroen C5När det gäller livet ombord, detta Aircross Citroen C5 visar en Inne ljus och luftig, med en mycket verticalized instrumentpanel och en tilltalande design, med arropándose allt bra när det gäller komfort, uppkoppling och säkerhet som han har börjat med den nuvarande Peugeot 3008. Det kommer att bli nyhet i denna Aircross Citroen C5-system behandling inuti luftkvalitet som undviker kommer in i små partiklar med möjlighet devisualizar i de centrala displayen kvalitetsluftläckage in i passagerarutrymmet.

Inte heller kommer att sakna denna Aircross Citroen C5 den panoramatak, den uppvärmda framsäten och massage-, och en bakre bänk med ryggstöd luta upp till 27 grader och bildar plant golv med bålen när nedfällt bland annat. Denna Citroen C5 Aircross är riktad mot digital främre kontrolllåda 12,3 inches, vilken den är kombinerad med en Kapacitiv central skärm 8 inches, öppningssystemet och stänga bakluckan fria händer eller msa induktion.

säkerhet, ny Aircross Citroen C5 Den innehåller den senaste aktiv säkerhet inklusive igenkänningssignal, intelligenta strålkastare, automatisk bromsning om kollisionsrisken, aktiv hastighetsregulator funktion stanna om fordonet framför kommer till ett stopp, märker oavsiktligt filbyte, varning döda vinkeln, view kamera 360 grader för manövrering...

Aircross Citroen C5: motorer

också gynnar Citroen C5 Aircross den Grip Styrsystem att säkerställa grepp på alla typer av terräng med Fem arbetslägen: Standard, sand, todocamino, snö och ESP off. Mekaniskt är endast mekanisk tjänsteman för den kinesiska marknaden, som bet av 165 format bensin och 200 hk av de automatiska sex relationer.

Citroen C5 SUV AircrossOch på två år, i 2019, bör gå Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid PHEV e-AWD bensinmotor 200 hk i kombination med två elektriska motorer, en på varje axel, för att uppnå 300 hk ände, vilket skulle göra honom den mest kraftfulla Citroën någonsin gjort i serie och med en elektrisk intervall av 60 totala km.

Vid mekanisk intervall för vårt land, vi inte fela mycket om vi klona de aktuella förslagen från Peugeot 3008, med 3-cylindrig bensinmotor PURETECH 130 hk 1,2 och 1,6 THP 165 CV för att täcka bensin. diesel, den BlueHDi 120 och 150 hp De bör utgöra kärnerbjudande. Vi kommer att få vänta lite längre tid att bekräfta.

Du kanske också är intresserad av:

Citroen C-Aircross Koncept: SUV förvånande

PSA slutför förvärvet av Opel

Citroën C4 Picasso vs Renault Scénic: Vilken är den bästa familjen?