S60 och V60 Volvo kommer: utrymme, teknik …

Framtida Volvo S60 och V60 jämfört med dagens modellerFramtida Volvo S60 och V60 jämfört med dagens modellerFramtida Volvo S60 och V60 jämfört med dagens modellerFramtida Volvo S60 och V60 jämfört med dagens modeller

Om det verkade som Volvo hade förändrats med ankomsten av sitt nya flaggskepp XC90, S90 och V90, har du inte sett något ännu. Öppnar svenska varumärket redan en andra fas, som styrs av den fullständiga omvandlingen av sitt område. Vad vi kan förvänta sig av 60 familjen är lätt, Vi har redan sett i tyska tillverkarna att utveckla sina varierar från topp till botten, sätta ribban så högt som möjligt, med rimliga kostnader tack vare lägre försäljningsvolymer varianter. den en akronym SPA Architecture Scalable Product- föddes Volvo XC90 eller S90 och V90 nyligen. Dess flexibilitet har möjliggjort hybrid, plug-in, fyrhjulsdrift utan att förlora sju-sitsiga versioner. Det är dags för nya steg, begåvade, mer ekonomiska, den förväntade Volvo S60 och V60, vi tolkar fria att illustrera dessa sidor.

Volvo V90 framtidden Nya Volvo S60 och V60 kommer att växa något till 4.70 meter, utan breddning. De kommer att få i bagageutrymmet, men särskilt mot anslutning och självständig drivfunktioner. Enligt dess designer, Thomas Ingenlath, kommer dessa bilar svämma med elegans, men De kommer att vara mer dynamisk, mer informellt än 90 familjen, inte en enkel minskning av skalan. Och vi har visat med en metafor på ett underhållande och upplysande monolog om skor framför pressen mot stilren och klassisk "oxford" Tjock svart slät, elegant läder, som utgör 90 familjen, skulle framtida familj 60 vara en flexibel och tunn mocka skosulan. Och Volvo, naturligtvis, Du kan inte missa en bra familj: V60 är ett oumbärligt, även om mer attraktiva versioner kommer att vara efterföljare av Cross Country och XC60.

Volvo S60 och V60 framtid: hybrid, diesel, el ...

Detta höjer och idag dess allhjulsdrift Volvo XC90 Twin Engine, men tack vare synergier med den framtida plattform för kompakta CMA, det kommer även hybrider av framtida Volvo S60 och V60 med bara framhjulsdrift. T5 dubbel motor kommer att kallas, kommer att ha upp till 250 hk med en elektrisk motor av 50 kW placerad på växellådan, för övrigt automatisk 7-växlad dubbelkoppling. Kompakthet hos den elektriska motorn är tydlig, jämfört med bensin och förändring.

I framtiden kommer Volvo S60 och V60, så jag bara främre hjulupphängningen, hjälpram för bred förläna goda dynamiska egenskaper. den Diesel kommer också att fortsätta, det kommer att ta flera gas rengöringssystem, "men om fem år 90 procent kommer att förbli Diesel"Förutspår VD för Volvo. 60 Volvo familj 3 och 4 kommer cylindrarna, med eller utan hybridisering då. 90 familj ens nå den nya tricilíndrico. Och 2019 kommer det att finnas en 100% elbil, på samma SPA plattform med tillkännagivandet av 500 km autonomi. Battericellerna kommer att lägga LG Chem.

Twin Engine motorer Volvo T5En rundtur i nya Volvo

Så kommer den nya Volvo S60 och V60, men bättre förstå den nya Volvo vägen om vi tar lite perspektiv: någon just nu håller med om att det finns många koreanska bilar värd respekt? Vändpunkten var en tyst revolution, när först de anlitade svärd som Giugiaro, inte bara för att utforma hela sitt utbud av bilar, men att lära sig branschen. Tekniker kunna spåra de dynamiska egenskaperna hos BMW och Porsche De placerades framför hela företaget. Dessa korean var tyska chefer, men ta tåget i rörelse, vilket sparar steg utan distraktioner, i vetskap om att de ville sätta i toppositioner av världsproduktionen.

Tja, nu tänker på nyckel "premie". Se nu tar förnyad Volvo ihållande fart, förändra sig själv (och panorama av bidraget bilen själv) har han så lite känd för oss. Det är ett svenskt regissör som ordförande Volvo idag med en historia som leder sin del av kommersiella fordon, såsom krävande kvalitet och värde, efter att ha gått igenom konkurrens. Ingelath ledde utformningen av Skoda och Volkswagen efter. den ansvarig för forskning och utveckling motorn är en Michael Fleiss, som under fem år var han ansvarig för Bentley Motors, där han kom att leda projektet stöds av fyrcylindriga 1,4 TSI VW Group. Så kanske bättre nu allt detta förstås och rationell effektiv motorfamilj Drive-E Volvo debuterar också.

När Volvo meddelade förnya sig helt med en enda familj Drive-E motorer med fyra cylindrar som det främsta exemplet, såg ut som början till slutet. Det vill säga, tills att två liter med en kompressor och en turbo född T6, 306 hästar och 6,4 liter konsumtion godkänt. Vi kan fortsätta, men sammanfattningen är att det är ett företag med kinesiska huvudstaden, men det har brytt sig om att välja bra stolparna och låta dem göra. Och erfarenhet har lärt oss att i sådana fall bilarna har själar och representerar väl tankarna hos dem som har skapat dem. Volvo ägs av Geely, men känns mer svenska än någonsin.

Du kanske också är intresserad av:

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Volvo S40 och XC40 nytt: så 2017

Volvo S90 R-Design