Så kommer nästa 3-serien och nya BMW-motorer

BMW 3-serie 2018 så blir ny salongBMW 3-serie 2018 så blir ny salongBMW 3-serie 2018 så blir ny salongBMW 3-serie 2018 så blir ny salong

Om världen G20 är ett möte av stor betydelse, BMW Det betyder revolution big: den internt namn den framtida generationen av BMW 3-serie vi skulle se för första gången sent 2018. Computer rekreation vår partner (Schulte) Sällan misslyckas, men varken avsedd att vara annat än BMW kan upprätthålla restvärdet av de ganska höga modeller.

Så du kan förstå att framtiden BMW 3-serien kommer att ge ett stort steg Senare i det främmande språket, men kommer in vätska i ikonografi varumärket. stilist~~POS=TRUNC Det kommer att fyllas utan tvekan blinkningar den senaste 7-serien ... och det lämnar det klart att allt teknikinnehåll som har fått flaggskeppet det kommer säkert att snabbt flytta till de lägre segmenten. I de där BMW gör stora försäljningsvolymer.

Den verkliga mutation av nästa BMW 3-serie ny generation kommer, snarare än inåt. Rykten tyder på att Det kommer att bli mycket renare, klar och progressiv den nuvarande kombinera gest erkännande och analoga klockor, men med inspiration inne i BMW i Vision. Det är uppenbart att transit till autonom körning Det krävs att man går att förenkla den visuella växande interna komplexitet.

BMW 3 Serie: Kolfiber 2,0

I det osynliga, nya BMW 3-serie får strukturförändringar där varumärket redan arbetar Sök av lätthet. Snart kommer vi att se i Series 5, den nuvarande modellen fortfarande börjat använda sig av stål och aluminium. otvivelaktigt får du också kol, som vi har sett inom pelarna i BMW erie 7 för att ge en extra kroppsstyrka.

2018 BMW 3-serieökad styrka och vikt ner, för även om nästa generation av BMW Series 3 kommer att växa i storlek, kommer du att förlora cirka 80 kilo vikt på vägen. BMW har redan visat oss byggnadsteknik kol, att genom en avtagbar formar, för förformer, tillåta större delar överensstämmer med de synpunkter som 7-serien och ekonomiskt. Och detta mål, hur man tillverkar fiberdelar med inbäddade metallelement, som kan bultade andra delar. Det går inte att utesluta att det är så, inte bara en kombination av stål och aluminium, vilket leder till nya 3-serien är allt ljus sedan förväntas ... att göda grundval av nya tekniska element i sin digitala sätt och inte förlora momentum som alltid har präglat.

BMW 3-serie: nya motorer

Om vi ​​säger att kommer med 3-serien reviderade motorfamilj BMW, baserat på 500 cm3 per cylinder, tror inte att det är vad du redan vet. Den är baserad på det, men kommer att förändra allt för den kommande utsläppsbegränsande föreskrifter, inklusive den totala körprovet eller faktisk användning.

den Diesel motorcylindrar sex fyra turbos vi har pratat en hel del, men det är viktigt för BMW 3-serie modeller är tre- och fyrcylindriga, de skall ärva en del av sin "teknikpaket"... eller de bensinmotorer får "förväntat" partikelfilter, som gjorde diesel. Det övergripande syftet med ombyggnaden är minska konsumtionen mellan 2,5 och 5 procent.

För att uppnå detta BMW 316D kommer inte att vara en 4-cylindrig och sedan hålla 3. Nästa steg, den BMW 318d, kommer att behålla sin effekt 150 hk, men paret kommer att stiga med tio procent till 35,7 mkg maximum. den BMW 320d kommer att fortsätta som nu i effekt och vridmoment (regimer fortfarande ignoreras), men om stiliga 325D GT erbjuder 224 hk, den framtida generationen hoppa till 231 hk. ¿Grunda förändringar till följd av utbytet, som vissa tror? Nej, förändringarna innebär en häpnadsväckande djup.

Ny motor BMWalla motorer fyrcylindriga Diesel behöver två turbos kaskad och insprutningstrycket kommer att öka till mellan 2200 och 2700 bar (båda kommer att användas som piezo-munstycken solenoid) som innefattar en sensor nål tätning för att säkerställa korrekt drift under hela dess livscykel. EGR är uppdelad i låg och hög rengöringsutrustning tryck och förstärka för att behandla NOx genom samtidig applicering av ett filter-NOx-fälla och reducerad SCR kontinuerlig med urea. Vidare kan styrenheten koppla bort vattenpumpen att accelerera de uppvärmnings- och kylningsolje kolvar. En dieselcylindrar ges formen av en stympad kon för att varma dilatation förvärvar programmerade cylindrisk och de friktioner reduceras. Med samma syfte kommer att få en plasmabehandling på dess yta. Naturligtvis är alla motorer tar balansaxlar. Enkelt, eller hur?

I bensin lätta upp till 5 kilo i BMW motorer tre cylindriga, och 8 kilo de fyra cylindrar, särskilt viktigt eftersom en del av det sker på vevaxeln. Detta kommer att bidra till ökad vridmoment och effekt, som syftar till 5 kW (ca 7 hk mer) Och 2 mkg jämfört med dagens motorer, alla med konsumentbesparingar och övervinna framtida föreskrifter förorenings. Mest anmärkningsvärt är antagandet av en injektion till 350 bar, med nya geometrier jet, tillsammans med ett avgasgrenrör integrerat i cylinderhuvudet, ett separat kylblock och cylinderhuvudet, och en kedja av enkel spridning sker modifieringar "noterbar". Så mycket som stum mot anslutning som vi skall se, BMW kan inte glömma deras baser "Bavarian Motor Factory".

2018 BMW 3-serie TouringBMW 3-serie: mer anslutnings

Och är att om den nuvarande restyling av BMW 3-serie GT har byggt ett användargränssnitt med Samma presentation 7 Series (Mer stilikoner för Windows 10, vilken meny mapp), när nästa generation kommer BMW redan nedsänkt i en spiral Thom Brenner, vice vd för digitala tjänster BMW kallas "accelerera Internet hastighet". BMW vill vara ansluten bil paradigm, bilen blir en ännu mer praktisk (och önskade) instrument mobiltelefon. I själva verket har för avsikt att gå in förnyelse programvara cykler som "skikt" som användaren har tillgång till, med vilken den interagerar, sex veckor, som i den mobila världen.

Vi inbjuder dig att prova den nya BMW 3 Serien Klicka här, det är väldigt lätt

I sin senaste utgåvan (BMW Connected) spelar tyskt märke kortet att tjäna stora majoriteten av användare, utan att ändra alla smartphone, och skryta med att medan andra talar, de redan har grunden för "lära bilen för att hjälpa och tänka själv". Naturligtvis allt kretsar i princip till mobiltelefonen och hänvisar till sitt informationssystem i molnet (baserat på plattformen Microsoft Azure), tack vare vilken, på mindre än fem minuter kan du integrera ditt digitala liv i bilen och start "dra nytta av de tjänster som kommer att erbjuda sedan augusti BMW". Det vill säga, kan plattan G20 verkar en klassisk evolution, men när BMW lanserade denna 3-serien och kommer att distribueras hans begreppet "personlig rörlighet partner" insidan, är tack vare moln Microsoft skalbar och kommer successivt att fånga volym med den nya 7-serien och 5-serien sedan.

Du kanske också är intresserad av:

BMW offensiv: Alla nya 2020

2017 BMW X3: så kommer

Detta kommer att vara BMW X2