Hyundai i20 Aktiv, utilitaristisk til crossover

Hyundai i20 Active, et verktøy med SUV dressHyundai i20 Active, et verktøy med SUV dressHyundai i20 Active, et verktøy med SUV dressHyundai i20 Active, et verktøy med SUV dress

Hyundai lanserer navnet aktiv i i20 å skille sin versjon crossover, utviklet seg fra de fem-dørs kroppen. En modell kalt til å konkurrere med biler kutte Citroën C4 Cactus, Fiat 500L Trekking, Peugeot 2008 og Renault Captur blant andre. Utad er preget av sin spesielle støtfangere, med runde tåke lys integrert raus foran og bak størrelse og har sekskantet grille, nå falle ned; den beskyttelse dører i sort plast; hjulet; sideskjørtene; den sølv takskinner; tanklokket og samsvar takspoiler.

den Inne i Hyundai i20 Active utstillinger metallpedaler spesifikke møbeltrekk og et utvalg av forskjellige detaljer i oransje "Tangerine" eller blue "Morning".

men Hyundai i20 Aktiv Ikke bare har det kosmetiske endringer. Så, for kjøring på fast dekke områdene lettere er det hevet den høyde hans karosseri til bakken 20 mm, mens setene er plassert litt høyere for å bedre regulere strømningen fra rattet. Og det har gjort det bra, er det fortsatt nyter stor dynamikk mens holdning er naturlig, med god ergonomi for alle kontroller. Det har ikke firehjulsdrift versjoner, Det trenger ikke engang elektroniske kontrollsystemer for eksempel at av descensos- å øke sin rekkevidde per felt.

Hyundai i20 Aktiv bakHyundai Active 1.0 T-GDI, flott liten motor

med versjon aktiv, Det premieres for hele området Hyundai i20, Og fem-dørs kupé inkludert en ny tricilíndrico motor liter utviklet av Institutt for Hyundai i Tyskland for å møte europeiske kundenes behov. Den tilhører den velkjente familie av thrustere kappa, med en blokk-aluminium hengende dens kompakthet og letthet. Har eksosmanifold er integrert i sylinderhodet direkte injeksjon, turbo, kontinuerlig og variabel ventiltider.

den 1.0 T-GDI motor Den er tilgjengelig med to effektnivåer: 100 og 120 hk, med en annen elektronisk forvaltning i hver. Ikke overraskende har begge 17,5 mkg maksimalt dreiemoment ved 1500 rpm, med den forskjell at den minste når den maksimale effekt ved 4.500 rpm vs. 6,000 store; det er ikke "kastrert" elektronisk. Ved tomgang, blir vibrasjonene typisk tre-sylindret arkitektur relativt godt inneholdt, men ikke til den grad av raffinement av motoren Ford EcoBoost- 1.0 eller 1.2 Puretech PSA. Hvis nærmer disse for ditt svar, med overraskende resultater. Det har ikke mye effekt ved lave turtall, så krever arbeid med endring, men den versjonen av 120 hk føles full medium og høy. Opp raske runder og forbikjøring stretch gjør girene til å kutte uten tegn på besvimelse. Alt dette med forbruk, ikke å måle i våre faste turer med presise instrumental vår tekniske senter, virker det mer enn rimelig, selv når nådeløst skynder sjansene for stasjonen.

Hyundai i20 AktivHyundai i20 Aktiv, også i Diesel

alternativet diesel i Hyundai i20 Aktiv Det er definert med en.4 CRDi 90 hk forbundet med en manuell girkasse 6 hastighet, som i 1.0 T-GDI 120, mens 100 bruker en av 5. Det er i ethvert tilfelle, automatgir alternativ.

begge versjonene aktiv som resten av familien Hyundai i20 med motor 1.0 T-GDI er allerede i salg på en rabatt på 1,607.50 euro for bensin og diesel for 2542,50. Til dette kan du trekke fra en annen 1400 euro hvis du velger å finansiere driften gjennom merkevaren, som slår over 60 prosent av kundene Hyundai. Den er tilgjengelig med trim nivåer Klass, Techno og stil, med en pris som varierer fra 16,707 euro Slipp 1.0 T-GDI 100 Klass 20357 av 1,0 T-GDI 120 stil Orange; med innledende rabatt inkludert, men ikke finansieringen.

hensyn til Hyundai i20 femdørs, den aktiv representere en økning i prisen på 1000 euro tilskrives både deres estetiske forskjeller, demping ... men også til inkludering av lettmetallfelger i Klass eller techno, økende fra 16 A17".

Du kan også være interessert

Priser og bilder av den nye Hyundai i20 Active

Hyundai i20 Sport

Hyundai i20 1,4 CRDi test