VW Up! GTI: den lilla sportbil, till försäljning 2018

Volkswagen Up! GTI: den lilla sportbil kommer att anlända i 2018Volkswagen Up! GTI: den lilla sportbil kommer att anlända i 2018Volkswagen Up! GTI: den lilla sportbil kommer att anlända i 2018Volkswagen Up! GTI: den lilla sportbil kommer att anlända i 2018

De har redan tillbringat mer än fyrtio år sedan Volkswagen Första generationens Golf GTI såg dagens ljus. exakt I det senare de har inspirerats Volkswagen tekniker för att utveckla framtidens Up! GTI, som kom ut på marknaden i början av 2018, men det kommer att presenteras vid Wörthersee Tour kommer att hållas i Österrike den här veckan.

den Volkswagen Up! GTI det är animerad av en trecylindrig 1,0 TSI som de deklareras 115 hk, en nästan identisk effekt (110 hk) med atmosfär 1,6-litersmotor som satt på GTI Mk1, även om det är sant att det maximala vridmomentet på den nya Up! Den är betydligt högre; 20,39 mkg jämfört med 14,27 mkg av Golf. Den senare vägde, men endast 840 kg, medan Up! GTI når 997 kg.

VW Up! GTIi Volkswagen Up! GTI är stater acceleration från 0 till 100 km / t på 8,8 sekunder och en maximal hastighet på 197 km / t, betydligt bättre siffror än de som erbjuds den första generationen Golf GTI (För detta de annonserade 9,3 sekunder från 0 till 100 km / t och 181 km / t).

Ur en estetisk synvinkel, New Volkswagen Up! GTI Det är också tydligt inspirerad av Golf GTI. Det kommer att erbjudas i samma färger, rött, vitt och silver, också Den kommer att innehålla många detaljer som såg ut som hans förfader röd linje på den främre galler ram eller stoppning, bland annat. Utformningen av fälgar också han blinkningar till det förflutna, men är nu 17 "i stället för de av 13 " som satt på Golf GTI Mk1 fyrtio år sedan.

Du kan också vara intresserad

- Volkswagen Golf GTI TCR: Golf GTI Racing testet

- VW Golf GTI R och prestanda, testade den sportig Golf

- New Volkswagen Up! GTI 1.0 115 hk: provat!