Audi Q3 2019, den nya SUV Audi växer i storlek

Audi Q3, så blir den andra generationen av den lilla SUV AudiAudi Q3, så blir den andra generationen av den lilla SUV AudiAudi Q3, så blir den andra generationen av den lilla SUV AudiAudi Q3, så blir den andra generationen av den lilla SUV Audi

Anade start och några detaljer Andra generationens SUV Audi Q3, planerad till slutet av 2018 och kom ut på marknaden år 2019. I den nya generationen Audi Q3, det är helt omärkta Q2 både stilistiskt som särskilt i invändig komfort som längre match i termer av hjulbas och efter att ha ökat 5 cm hjulbas, når nu 2,65 m. Denna ökade storlek överföres till en yttre, i vilken utliggare knappast varierar i storlek, upprätthålla identiteten för den sista Audi och vara placerad nästan halvvägs mellan Audi Q2 (4,19 m längd) och den största Q5 (4,63 m), med 4,45 m, som visar en grundlig Audi klättrat till dess mindre SUV.

den 2019 Audi Q3 konstruktion continuista planeras och anställa tekniska grunden för MQB-plattformen, med allt vad det innebär av bra innerutrymmen, särskilt när det gäller benutrymme för baksätespassagerarna och en stam som kommer att växa i storlek tills närmar en funktionell kapacitet 400L, även om denna siffra är lägre än vad de erbjuder, bland annat Ateca Seat modeller som Honda HR-V u.

Inuti kommer inte att vara kort, åtminstone i de mest exklusiva kommersiella versioner, den konfigurerbar digital instrumentering Audi Virtual Cockpit och anslutnings första som kommer att inkludera MirrorScreen, carplay och Androir Auto play-funktionalitet kan Whatsapp instant messaging typ.

Audi Q3 2019Motorer nästa Audi Q3

Även om det är tidigt för definitiv officiella uppgifter verkar det bekräftat framväxten av en plug-in hybrid version e-tron, som mycket väl kan ha 1,4 TSI motor som drivkälla, och en variant 100% effekt med delad teknik med Volkswagen e-Golf, med en räckvidd på 300 km aviserade.

Konventionella älskare, under tiden, kommer att kunna ha förslag turbodiesel 2,0 under 204 hk och 2,0-liters bensinmotor, vilket skulle vara i omloppsbana 250 hk. Två idrotts versioner, SQ3 och RSQ3 De kommer att vara ansvarig för att använda den kraftfulla femcylindrig motor, som kan nå 340 och 400 hk respektive.

den Audi Q3 Den representerar spjutspets Audi SUV offensiv och lanseringen kommer vidare till andra modeller som förväntas av marknaden som Audi Q4 och Q8 enorm. Men till skillnad från den nuvarande Audi Q3, inte byggas vid fabriken i Martorell Seat, så långt som den har valt att tillverka den kommande Audi A1, men den nya generationen kommer att monteras i Ungern Gyor fabrik copmartiendo anläggningar i Q4. den Q8, den största SUV av Audi, tiden kommer att byggas i Slovakien i Bratislava.