Kia Sorento 2018: Den nya Sportage storebror

Kia Sorento uppdaterasKia Sorento uppdaterasKia Sorento uppdaterasKia Sorento uppdateras

Kia Sorento är SUV större än varumärket marknadsförs i Spanien (på andra marknader säljer Kia Mohave ännu större). hans tredje generationen, som kom att våra vägar mars 2015 får nu en rent estetisk uppgradering, men för närvarande begränsad till Sydkoreanska marknaden.

Sålunda Kia Sorento, att Sydkorea marknadsförs under fem eller sju säten insidan (i Spanien endast sju) har förnyats i sina glimtar utomlands och i sittbrunnen. Utanför den sydkoreanska SUV presenterar flera förändringar i frontal: Stötfångare, galler, strålkastare Full LED, dimljus i stil med den Sportage också ledes- teknik och en ny placering av blinkande lampor.

i dess profilvy, förändringar kommer från däcken 19 tum -Av ny faktura-, medan tillbaka och vi fann en förnyade stötfångare, en ny optisk grupper ledes och två nya avgassystem med krom.

Kia Sorento 2018

Kia Sorento: förändringar i kupén

Den uppdaterade Kia Sorento presenterar också nyheter i sitt interiör: Du kan välja en läder sittplatser med uppvärmd och ventilerad funktion, är ratten också nya och uppvärmda, slutade på svart piano trim, ny shifter och den senaste versionen av informationssystemet och bil underhållning.

bland teknik Kia Sorento inklusive bakom denna "restyling", finner vi kompatibilitet "Apple carplay" och "Android Auto" och annorlunda assistent drivassistans, såsom filhållningssystemet, adaptiv farthållare, varningen döda vinkeln och så vidare.

Det återstår att se om dessa förändringar kommer till Kia Sorento europeiska marknaden. Förhoppningen är att ja, så vi får vänta ett tag att veta. kanske för Frankfurt Motor Show? Hittills har den förnyade SUV varumärke som säljs i Sydkorea till ett pris på cirka 21,500 euro (28.000.000 vann), medan i Spanien för närvarande är ca 30 tusen euro.

Du kan också vara intresserad

Test: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4 mer för mindre

New Kia SUV Stonic: första bilderna "mini" Sportage