Honda utvikler nye sikrere og mer effektiv sykkelstativ

In-Car Sykkel Rack, den nye Honda sykkelstativIn-Car Sykkel Rack, den nye Honda sykkelstativIn-Car Sykkel Rack, den nye Honda sykkelstativIn-Car Sykkel Rack, den nye Honda sykkelstativ

den Sykkel feber som er bosatt i de siste årene har gitt opphav i bilindustrien helhet omdreining i skjemaene og transportmuligheter. Således, har de utviklet de forskjelligste systemer, spesielt med hjelpesindustrien. Men produsentene har innført nye transportløsninger, er i dag kanskje den Opel FlexFix en av de mest kjente og mest vellykkede markeds.

Før denne utviklingen, er det nå Honda som kommer inn i brukerens hud sykkel leter etter en løsning for transport. Målet har vært å gi kilden maksimal komfort mulig og tilbyr også et pluss så langt som sikkerhet er bekymret. Dette har vært og det presenterer et innovativt system med som i tillegg til å ta dem inn i bilen, effektiviteten er forbedret i forhold til tradisjonelle systemer hvor syklene er i parentes utenfor, enten på taket eller på baksiden. Det gjør selvsagt at forbruket vil øke.

i denne Honda nytt system, hele ligaen tid er utviklet for Civic Tourer familien. Under navnet I bilen Sykkel Rack, Det inkluderer en aluminiumsskinne på bunnen av stammen med to ankere i en "T" på gaffelen sett (systemet er utviklet for å bære to sykler) og forsynt med en støtte på hvilken den tidligere ble fjernet fronthjulet er fast.

Honda sykkelstativBakhjulet på sykkelen, i denne nye interiørsystem Hondas patenterte stativ, det er hviler på brettet rygg baksiden og festes ved en klemsete. Ifølge Honda, er dette en enkel mekanisme som kan tilpasses til en hvilken som helst modell og versjon samfunns Tourer slik at to sykluser med to personer om bord... eller bare ett til og med å opprettholde et drifts baksetet. Ikke dårlig oppfinnelsen.

Jeg kan også være interessert i:

Hva sykler kommer inn i bagasjerommet på en bil?

Honda Civic Tourer vs CR-V: Hva interesserer deg mest?

Honda CR-V: 10 taster