Dacia Duster 2018 och kommer att vara det nya låg kostnad SUV

Dacia Duster 2018 första bilderna på den nya SUVDacia Duster 2018 första bilderna på den nya SUVDacia Duster 2018 första bilderna på den nya SUVDacia Duster 2018 första bilderna på den nya SUV

Renault-Nissan Group fortfarande nedsänkt i utvecklingen av nya SUV. Snart kommer vi att informera dig om ny generation Renault Koleos och för några dagar sedan publicerade vi alla bilder och uppgifter om den nya generationen av Nissan Qashqai. Nå, kommer nästa stora modell som kommer att förnya djupt inom denna fordonsgrupp vara Dacia Duster, vilken andra generationen know längs denna 2017.

I slutet av detta år eller tidigt 2018, kommer att börja sälja den andra generationen av Dacia Duster, en av de Mest populära SUV låg kostnad i Europa. Den stora nyheten i denna nya leverans Duster finns i hans olika kroppstyper. Fram till nu Duster Det har sålt en kropp femdörrars med en inre konfigurerad att fem passagerare. I den nya generationen växer fram, kan blanda två kropp merÅ ena sidan, Grand Duster längsta -runt 4,6 m lång- och konfigurerad med 7 inre säten; och för det andra, en sorts "mini" Duster, om 4,20 m i längd och skulle ingå i segment eller små urbana SUV.

Dacia Duster 2018: Några viktiga tekniska frågor

Med all sannolikhet den officiella premiären Dacia Duster 2018 kommer att äga rum mitten av september, i samband med firandet av Frankfurt Motor Show. Det kommer att byggas i enlighet med byggmetoder CMF / C kompakt fordonsplattform den Renault-Nissan grupp, så det kommer att dela många gener med Renault tekniska och Kadjar Nissan Qashqai.

Dacia Duster Minimekanisk intervall Dacia Duster 2018 kommer att variera beroende på deras kroppsversioner. Sålunda, för "mini" Duster, motorerna skulle vara den mest lämpliga 0,9 TCe bensin och 90 hk 1,5 dCi Diesel 90 hk, utan att kassera någon version aspire bensinmotor och även en bi-bränsle bensin och LPG (gasol). I fallet med Dacia Duster 2018 och femdörrars Grand Duster 2018, mekaniskt till- bör bestå av följande propellrar: den 1,2 TCe bensin och 125 hk 1,5 dCi Diesel 90 hk 1,5 dCi 110 hk och 130 hk 1,6 dCi (det senare, för version 7 åkande Grand Duster).

Eftersom det är vanligt i europeiska serier av SUV, den New Dacia Duster 2018 Du kan ha flera versioner av endast tvåhjulsdrift 4x2 (Front i detta fall) och dragkraft 4x4.

När det gäller säkerhet och anslutningsmöjligheter, Förhoppningsvis Dacia Duster 2018 räkna med lite mer avancerade och längre från den modell som för närvarande säljer objekt. I denna mening, skulle det inte uteslutas att den kunde innehålla R-Link multimediasystem 2 som redan finns i de senaste skapelser Renault, som Mégane 2016 och Talisman.