Seat planer fram till 2019: Arona, Ibiza, första elektriska …

Seat framtiden: nya Ibiza, Arona, Leon, första elektriska ...Seat framtiden: nya Ibiza, Arona, Leon, första elektriska ...Seat framtiden: nya Ibiza, Arona, Leon, första elektriska ...Seat framtiden: nya Ibiza, Arona, Leon, första elektriska ...

den här veckan sittplats har presenterat sin nya León 2017 en uppdatering av sin säljer kompakt som kommer att drabbas återförsäljare Nästa januari. Även estetiskt inte ändra mycket, gör den här modellen introducerar nya funktioner och anslutningsmöjligheter, en ny motor som Diesel 1,6 TDI 115 hk, ny utveckling inom multimedia och taktila förnyad körning och säkerhets assistenter. Vi ser redan nya produkter i alla nya bilar och bara öppna vägen för alla revolution kommer att anlända under de kommande månaderna och. I Autopista.es kan jag bekräfta idag dessa framtidsplaner kort och medellång sikt redan utvecklar och sista sittplats.

Den första elbilen Seat, 2020

allt Utvecklingen kommer att anlända under de kommande 3 åren, kanske den mest revolutionerande måste se, utan tvekan med första 100% elbil den spanska märket. Seat säkert elektrifiera sitt sortiment, men inte förrän 2020 som deklarerats Matthias Rabe, chef för FoU Seat. Detta fullt elektrisk modell Det tar MEB gruppen plattform VW, Begreppet används av I.D. Volkswagen och nyligen introducerade han i det förflutna Paris Motor Show.

detta Sätet 100% elektriska, från det ögonblicket det är okänt om den kommer att en proprietär modell som utvecklats från en sådan Lion (såsom IBE koncept du kan se på bilderna) Eller en version av en av deras bilar framgång (t.ex. Ateca) vara en del av annonsen och formaliserad grupp VW: lansera 30 elbilar 2025 att bli nummer ett i denna typ av bil. Kort efter detta första elektriska, kunde Seat landa också en elektrisk Mii och en hybrid Seat plug Léon: Två modeller skulle vara lätt att rusa att existera och plattformar och modeller inom den tyska gruppen med dessa inställningar. Det är Om VW e-up and Golf GTE, för att bara nämna två exempel.

Sätet 100% elektriskaDen nya Seat Ibiza i februari 2017

Men innan de når sina första elbilar, Seat nästan helt förnya sitt nuvarande utbud. Och verkligen genomgripande förändringar. Om förnyelse redan nämnt Lion är helt enkelt en restyling, Ibiza istället presentera en helt ny generation generation, den femte i betong. den säljer verktyg, av vilka det finns fortfarande inga bilder, Det kommer att presenteras i februari och kommer att presenteras officiellt offentligt på kommande Geneva Motor Show. Vi kan köra för första gången i slutet av maj, för att få försäljning före sommaren. Vi talar alltid om under 2017.

denna nya SEAT Ibiza kommer att vara mer "mini" än någonsin León. Hans bild kommer att likna mer kompakt, men också dess åtgärder kommer att vara mer generösa, långt över sina främsta 4,06 meter lång. en bestseller förväntas därför användbarhet rymligare och komplett, som också frigörs i VW-gruppen modulplattform för sina små bilar, härledningen A0 av MQB: Sedan visas och på grundval av detta nya Volkswagen Polo, Skoda Fabia och Seat ... Arona.

Den nya Seat Arona i November 2017

Ja, eftersom Seat har redan bekräftats officiellt vad du räknar in Autopista.es: den första lilla SUV kommer att lansera varumärket med hjälp av basen för den nya Ibiza Arona kallas. Denna modell, Det kommer att presenteras i September 2017 på Frankfurt Motor Show och kommer att sälja i november det året också kommer att ta många komponenter och element i den nya Audi Q2 och kommer att respektera de nya namnen som tillhandahålls av Seat för alla dina SUV: om VW börjar med T (Tiguan, Touareg ...) i Seat måste innehålla 5 tecken, börja med en och bär namnet på en pueblo español. I det här fallet, en vacker stad på ön Teneriffa på Kanarieöarna.

Seat Aronaden Seat Arona framtiden ska mäta ca 4,20 meter i längd, kommer att erbjuda många alternativ personalisering och färger, och Det kommer att byggas på Martorell fabriken med den andra generationen av Audi A1, vilket kommer också att använda samma arkitektur. Bland dess motorer bör visas i nästa generation Seat, som den 3-cylindriga 1,0 TSI med 95 och 110 hk, eller 3-cylindrig 1,4 TDI och 90 hk 1,6 TDI också högre. Frågan kvarstår om alltid kommer att vara framhjulsdrivna eller 4x4 versioner.

Ateca Seat 1,0 TSI, i slutet av året

Nu förändras i Seat SUV för att se vad nyheter kommer att föra oss i detta fall redan släppt Ateca Seat. Och nästa sak vi kommer snart att se den förväntade visas bensin version Åtkomst: A 1,0 TSI 3 cylinder 115 HP. Denna Ateca är en av de få SUV-marknaden med en 3-cylindrig motor: Audi Q2 kommer att bli ytterligare 1,0 TSI. och för före sommaren De bör dyka upp på marknaden versioner 2,0 TDI 150 hk 4x2, initialt tillbaka efter säljas som vi sagt några veckor sedan. Det kommer säkert att bli en av de mest krävande och intressanta variationer.

Stor SUV Seat: super Ateca?

den Seat SUV cirkel stängs och förmodligen i 2020. Det året ska nå en SUV större än Ateca, liknande VW Tiguan XL kommer att lansera. Företaget tjänstemän bekräftade för oss månader sedan att om framgångsrik Ateca denna nya SUV skulle grönt ljus. Idag, tydligen sett, utan tvekan eftersom det kommer. detta nya stora SUV, också det tar många komponenter och element Skoda Kodiaq, bör mäta runt 4.70 meter och markera dess amplitud och möjligheten att erbjuder upp till 7 säten.

Stora SUV Seatoch från samma MQB-plattform, den Seat största SUV intervall bör börja med 2,0 TDI 150 och 190 hk, medan bensin version 1.4 TSI, 1,8 TSI med 180 hk ska gå i spetsen för erbjudandet. Ens plug-hybrid versioner.

Sportig versioner ...

SUV mycket som vi ser, men Även nya sportiga versioner. Stolsmodeller kommer inte att ge upp erbjuda dynamisk skjuvning iögonfallande för sin smidighet. det nästa bör vara den nya generationen Leon Cupra, vars makt är spekulationer som det nådde för första gången 300 hk. Men om ett lejon Cupra ingen överraskning om dessa samma förkortning skulle vara opublicerade tillämpas Ateca. Ryktet verkar redan ta form och har även varit "Hunt" enheter av denna Ateca sport, om inte imprimieran dess akronym Cupra, Ja erkänna åtminstone FR. Den senare har fler övertoner av verkligheten och De kan redan nås med 2017.

Och fler varianter X-perience

Ateca Seat X-perienceAvsluta recension versioner pekar ett annat namn: X-Perience. den mer äventyrliga står för Seat, gillade båda appliceras på Lion ST familjen, De kommer att expandera på de flesta modells varumärke. Vi kunde redan se dem tidigare Hall of Paris på en prototyp Ateca X-perience, skulle det vara mer logiskt posten. Men eftersom vi bekräfta att Seat de kommer också säkert Förutom nya organ Leon, Alhambra människor bärare och naturligtvis Arona SUV och super Ateca. Vi vet ännu X-Perience en Mii i sista World Congress i Barcelona mobbile, men detta begrepp har få tecken på att nå verkligheten.

Du kanske också är intresserad av:

Seat Ateca vs Peugeot 3008

Seat verk och kvaliteten på sina bilar

50 år av evolution: från 600 till Ibiza