Så kommer den nya Skoda Fabia och Volkswagen Polo 2017

Skoda Fabia och VW Polo: detta kommer att vara nytt verktygSkoda Fabia och VW Polo: detta kommer att vara nytt verktygSkoda Fabia och VW Polo: detta kommer att vara nytt verktygSkoda Fabia och VW Polo: detta kommer att vara nytt verktyg

Var fruktsamma och föröka sig. Det verkar vara mottot ges av Volkswagen Group mot utvecklingen av alla nya småbilar. Bara några dagar sedan passerade jag den exklusiva första bilderna (Computer genereras) och nyheter hur det kommer att vara från mars den nya Seat Ibiza sälja. Tja, från samma plattform som har premiär den spanska verktyget kommer den tyska gruppen släppa upp Ytterligare sex bilar tre olika varumärken, bland vilka återfinns till exempel kallas en aldrig tidigare skådad och små SUV Seat Arona som vi redan har talat om. Men liksom Ibiza, den New Skoda Fabia och Volkswagen Polo De kommer säkert att ta en stor del av stora scenen.

Detta kommer att vara VW Polo 2017

Därför är dessa två nya verktyg att lanseras efter Seat Ibiza och även från detta A0 härledning av nya MQB-plattform Volkswagen Group. Den första att landa på marknaden kommer att vara den helt nya VW Polo 2017, vilket bör se ljuset tidig höst Nytt nästa år. Informationen hittills har vi aviserat och vid en öka i storlek av inte mindre än 20 centimeter, vad förlänga din längd upp till 4,17 meter. Denna siffra representerade några år sedan kompakt bil segment.

den New Volkswagen Polo 2017, Liksom alla nya bilar kommer ut och MQB-plattformen, även satsa större ljushet. Den här gången är det uppskattas att den tyska utility minskas med ca 70 kg vikt... i syfte att upprätthålla sina versioner av Access under 1000 kg. Det skulle inte vara dåligt med tanke på vilka större dimensioner. Ovanför honom, dessutom har Volkswagen planerade att lansera olika leder SUV du kan se de bilder som vi erbjuder.

VW Polo SUV 2017Mekaniskt den Volkswagen Polo 2017 intervall bör börja med nya 3-cylindriga motorer: Ie en 1,0 TSI 70 hk eller 100 hk, vilket naturligtvis dela med andra modeller i gruppen. Ovanför i bensin väntas ny motor 1,5 TSI Evo, med varianter som skulle nå 130 och 150 hk insteg till en framtid Polo GTI 2,0 Turbo motor med 200 hk ström. En annan stor nyhet är framväxten av en plug-in hybrid version, med 3-cylindrig bensin och annan elektrisk mekanisk. Vad är ingen tvekan om att, uppenbarligen sett under de senaste veckorna, den Diesel leverans förlorat nästan all sin framträdande, även om det kommer att börja räkna på nya mekanik 1,5 TDI. Resurser verkar användas i ny teknik, eftersom alla rykten och peka på den nya Volkswagen Polo kunde räkna med alternativ med adaptiv fjädring och digital instrumentering.

Så kommer Skoda Fabia

För hans del, något senare och kommer Skoda Fabia. den helt nytt verktyg Czech kan initiera och marknadsföring i början av 2018, åtföljs av en nytt derivat SUV (Som den Seat Ibiza och Arona) Och handelspolitiken och en rad något enklare än Polo.

Syftet med Skoda Fabia för hans nya är klar: spara på tillverkningskostnaderna för att erbjuda en kvalitetsprodukt till ett mycket konkurrenskraftigt pris på marknaden, tydligare än VW Polo och Seat Ibiza jämn. Vår första informationen därför talar redan om färre anpassningsalternativ, mindre motorer att välja sina grupp bröder (plug-in hybrid, till exempel, verkar det svårt nu att komma fram), och bara ett par rader av utrustning väl anpassade, ja, de vanliga kundens önskemål.

Skoda Fabia 2018Självklart, liksom hans bröder, den Skoda Fabia växer också vara placerad i närheten av 4,10 meter i längd, vilket bör leda till förmodligen den mest praktiska verktyget marknaden: en utmärkelse som alltid har skröt. den Helt enkelt Smarta intelligenta lösningar De fortsätter att överraska, medan 1,0 TSI bensinmotorer måste uppfylla så gott som alla dess mekaniska intervall.

Månader efter ankomsten av den nya Skoda Fabia, och i slutet av 2018 eller till och med början av 2019, Det förväntas lanseringen av sin bypass SUV. Denna bild ska se ut i den nya Skoda Yeti också, men till en mindre storlek. Ser den framgång som verkar ha Skoda Kodiaq, SUV kommer säkert att ta en prioriterad ställning i Skoda sortimentet. Denna nya lilla SUV, som hittills inte har läckt namnet, Det kommer till en början bara i framhjulsdrift och en beräknad riktpris och varumärket nedan 15.000 euro. Snart kommer vi att veta mer nyheter.

Du kanske också är intresserad av:

De Skoda terminer anländer

VW: s framtid: mer SUV och elektriska

Seat planer fram till 2019