Opel kommer att anlända i 2017: Insignia, två nya SUV …

Opel kommer att presentera upp till 7 nya, två av dem opublicerade SUV 2017Opel kommer att presentera upp till 7 nya, två av dem opublicerade SUV 2017Opel kommer att presentera upp till 7 nya, två av dem opublicerade SUV 2017Opel kommer att presentera upp till 7 nya, två av dem opublicerade SUV 2017

"7 i 17" meddelandet ordförande högkvarter Opel i Russelsheim, Tyskland. Nyligen vi var där för att prata med henne President, K. T. Neumann, snar framtid varumärket. Budskapet är tydligt och direkt: kommer att vara 7 nya Opel för att se nästa år. Några vet redan, såsom Ampera-e (Berätta alla här); andra vet nästan allt, som Insignia framtid med tre varianter karosseri, och det finns många öppna hemligheter som berättar om två opublicerad SUV. även industriella Opel Movano du kommer att uppleva en uppdatering. Och om vi tittar på 2018, tredjedel och införande SUV, i omgivningen av 4,8 meter i längd, kommer att slutföra en mycket modern område.

Opel Insignia Sports Tourer Schulte

Opel Insignia: Grand Sport, Sports Tourer och Land Tourer

den nya Opel gradbeteckningen Det är den första nyhet som kommer att tänka på, med dess Tre typer av organ tillgängliga. Den konventionella kombi (halvkombi) kommer att kallas Grand Sport och familj variant som Sport Tourer. Detta kommer att veta crossover version kommer att utvecklas som land Tourer. Inga Pinchas här berättar vi våra första intryck framtida generationen gradbeteckningen, att vi har genomfört.

Opel Cross X Schulte

Cross X Opel: Meriva är SUV

Cross X är det känt väljs för att ersätta den nuvarande Meriva, förutsatt stängt denna modell minibuss som har levt två generationer, både tillverkas i Figueruelas fabrik i Zaragoza. Varför namnet Cross X? Enligt ordföranden i Opel, K.T Neuman, "Vi brukade differentiera X djärvare karosstyper". med Cross, fortsätter, "vi söker ett annat namn, med mer äventyrliga mentalitet, sportigare". Cross X, som träffar marknaden nästa juni, Den kommer att fortsätta att tillverkas i Zaragoza, och även monteras på denna anläggning dess härledning för Citroen att ersätta det nuvarande Citroen C3 Picasso C3 Aircross eller Cactus.

Opel Future X 2017

Opel Grandland X: anti Qashqai

Senare i november kommer det att lansera en SUV i vårt land över Opel Cross X och Opel Mokka X för att konkurrera tungvikts segment C. Såsom Opel kommer tillverkning för Citroën i Figueruelas, i fallet med segment C, den Opel framtid Grandland X du utöka informationen här kommer att göras av Peugeot i Frankrike, där det franska företaget tillverkar och Peugeot 3008. Redan i 2018 Du bör nå en slutlig Opel SUV, i närheten av 4,8 meter och dra nytta av den nya plattformen Opel Insignia, utvecklas utan externa allierade och tillverkas i Russelsheim.