Renault Clio 2016: mycket mer än en uppdaterad design

Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016Renault Clio 2016

den Renault Clio 2016 Det har förnyats estetiska och mekaniska nivå, för att hålla jämna steg med populariteten och framgång som har gjort det möjligt för modellen för att fortsätta att hålla vid liv 26 år efter dess release.

I utseende, Renault Clio 2016 har en reviderad frontgrillen och botten av grillen. Strålkastarna har nu tekniken Full LED, medan bakljusen få varselljus LED-typ. De färgpalett summa kropps tonerrouge Intense'(Röd),'titangrått'(Grå) och'Iron Bleu'(Blå), medan hjulen har hjul med ny design.

Inuti fann vi en stuga med fler alternativ och material att välja mellan, liksom infotainmentsystem R&GÅ, Media Nav Evolution och R-Link, den senare var och tillhörande utrustning version.

Motors Renault Clio 2016

Denna nya Renault Clio bibehåller sin vanliga mekaniskt till- med bensinturboladdade motorer (TCE) och diesel (dCi) från 75 och 120 hk, med nyheten att du kan välja motorn Diesel 1,5 dCi 110 hk med manuell sexväxlad växellåda. Den senare, också kan vara kopplad till bensinmotorn 1,2 TCe 120 hk -Innan endast tillgängliga med automatisk växellåda sex hastigheter i GT klar. Enligt den föredragna versionen är motorn förknippad med manuell växellåda femväxlad eller sexväxlad till (för bensin- och dieselversioner starkare), under det att Automatisk växellåda med dubbelkoppling sexväxlad EDC Den är reserverad som ett alternativ för drivningen Diesel 1,5 dCi 90 hk och 1,2 TCe bensin 120 hk).

nätet bedömning av din begagnade bilRenault Clio Initiale Paris 2016

Renault kommer att erbjuda alternativ Initiale Paris i denna modell, som den gjorde i början av 2015 som en begränsad upplaga. Vid detta tillfälle, Renault Clio Initiale Paris kommer att ha en större mekanisk tillförsel och en ny exteriör och interiör utseende.

Kroppen är målad i den exklusiva färgen "Gray Givré " och både ratten och vred shifter läder klänning Nappa. Dessutom också den innehåller element som skiljer den från andra konventionella intervall Clio, som ljudsystemet 'premium' undertecknad av Bose, Formen 'C' som skapats av dess LED-strålkastare, multimedia R-Link serie systemet och systemetsEasy Park Assist', Vilket möjliggör både online och i batteriet automatisk parkering.

denna utgåva Initiale Paris Det kan köpa dieselversioner som är förknippade med motorn 1.5 dCi 90 och 110 hk, såväl som bensinmotorn 1,2 TCe, i effektnivåer 90 och 120 hp.

den pris Access i Frankrike för Renault Clio 2016 är 13.700 euro (Life avslutade bensinmotor och 75 hk), medan Renault Clio Initiale Paris 2016 kommer att kosta från 22,200 euro (Bensinmotor 90 hk) i den galliska landet.

Du kan också vara intresserad

Faktiska förbrukningen Renault

Seat Ibiza 1,0 TSI FR-test

Peugeot 208 restyling