Seat og Sesé Gruppe utført veien tester med Mega (video)

en Mega fra 25,25 meter og 60 tonn har sirkuleres første måten eksperimentell på veien mellom Palau Plegamans og fabrikken SEAT i Martorell. Dette første kurset har vært drevet av Cluster Automotive Industry of Catalonia (CIAC) med deltakelse av SEAT, Sesé gruppe (Transport selskapet eier av kjøretøyet), CIMALSA, Carreras gruppe, Tecnicarton og SF Consultants.

Disse selskapene har jobbet sammen i kommisjon CIAC Logistikk fra juni 2015 for å gjennomføre dette først pilot med sikte på å demonstrere levedyktighet den implantasjon av Mega i Spania, for dette formålet dette settet innlemme sensorer har overvåket parametere som svarer til forskjellige systemer, særlig med hensyn til aspekter sikkerhet (bremsing, håndtering, mekaniske styrkeelementer, etc.).

Siden Kommisjonen CIAC Logistics hevde at sirkulasjon av Mega er en besparelse på 22% i logistikkostnader ved å redusere prisen på transportert tonn. Lovendringen som ga grønt lys innreise til landet vårt av Mega Den ble publisert i BOE det siste 23 desember 2015 og i dag den DGT vare teknisk regulering for å regulere dens bruk.

Du kan også være interessert

- Den Mega og kan sirkulere i Spania

- Nyheter og transportbiler Transport Verden