Lexus NX 2018: design og teknologi oppdatering for japansk SUV

Lexus NX 2018, de beste bildene av japansk SUVLexus NX 2018, de beste bildene av japansk SUVLexus NX 2018, de beste bildene av japansk SUVLexus NX 2018, de beste bildene av japansk SUV

Den første generasjonen SUV Lexus NX debuterte på markedet i midten av spansk 2015. Nå, i anledning feiringen av Auto Shanghai, luksusmerket til Toyota lanserer sin neste oppdatering, kommersielt tilgjengelig senere i år.

den Lexus NX 2018 Den presenterer ulike utviklingen på flere fronter. I den estetiske delen, er dens frontal området fornyet i subtile måter ved å inkludere nye tåke-of utseende og lignende teknologi som han premiere på coupé Lexus RC- og nytt grill legge mer personlighet og skillet dette SUV. På baksiden, kan vi finne subtile endringer i støtfangere, lykter, eksos og luft diffuser plassert under støtfangeren. Som for legering, en ny design på bronse finish og 18 inches av diameter. I denne bakre delen av kjøretøyet finner vi en ny praktisk løsning, da bagasjerommet kan åpnes ved å sende en fot under støtfangeren uten behov for noen av de to hender.

i inne i Lexus NX 2018 Den viktigste endringen er funnet i nærvær av en større skjerm for multimedia informasjonssystem, navigasjon og underholdning. I dette tilfellet blir en 10,3 tommer brukes i stedet for de ovennevnte 7 inches. Konfigurasjonen av dashbordet er også endret litt, med tilstedeværelse av færre knapper. På den annen side, og som du kan se på bildene fra bildegalleriet som følger denne artikkelen, design av analog klokke er nå mye renere (denne klokken skjer også å ha automatisk oppdatering via satellitt). og flere New ferdig i satinert krom innsatser forbedre den visuelle kvaliteten på interiøret. Endelig er det området der smartphones lades nå mye større.

Lexus NX 20182018 Lexus NX: små tekniske endringer

som annonsert Lexus, området 2018 hans NX SUV Den presenterer forskjellige modifikasjoner chassis, med en Suspensjonen ny faktura anvendelse av nye fjærer, dempere og stabilisatorstag. Tilsvarende Fjæringssystem variabel hardhet AVS også den presenterer modifikasjoner.

Forskjellige forbedringer av den indre, utvendig glass og hetten kan forbedre fra det synspunkt lydisolering til Lexus SUV NX 2018. Mekanisk, den eneste varianten tilgjengelig i vårt land vil være hybrid NX 300h, med 197 hk total makt.

Et nivå sikkerhet, den Lexus NX 2018 Det vil bli en del av et større antall enheter og kjøre deltakere. Blant høydepunktene er følgende: automatisk forvaring i nærvær av hindringer, varslingssystemet / varslings ufrivillig skifte kjørefelt, automatisk endring fra kort til lang og aktiv hastighet programmerer blant annet lys.

Du kan også være interessert

- Lexus NX 300h Sport Edition: sporty hybrid SUV

- Lexus LS 500H: den mest avanserte luksus hybrid på Geneva Motor Show

- Ni av de ti mest solgte Toyota og Lexus hybrider er