Nissan Altima 2016 og oppdatert med en mer moderne design

Nissan Altima 2016, ny ansiktsløftningNissan Altima 2016, ny ansiktsløftningNissan Altima 2016, ny ansiktsløftningNissan Altima 2016, ny ansiktsløftning

den Nissan Altima 2016 Det født som en ansiktsløftning av femte generasjon, som kom på markedet i 2013. Vi snakket om en middel bil segmentet sedan kroppen og står overfor i det nordamerikanske markedet modeller som Honda Accord, Mazda6, Hyundai Sonata eller Volkswagen Passat.

Dette moderne Altima nærmer Nissan designspråk, kjent somDelta Wing', Nærmer estetikk Maxima, øverste enden av det japanske selskapet i markedet, når den beveger seg bort fra sentra, som er ett trinn under.

Grillen har en krom ramme i en 'V' og en dagtid lykter LED-type. Kroppen har samlet mer markert linjer som ovenfor, og dekkene er montert på drivringene 17 inches eller 18 inches, sistnevnte i SR sports versjon.

I interiøret finner vi ingen store endringer, bortsett fra ett liten designoppdatering den sentrale skjermen som systemet av informasjon og underholdning, samt knappene på multifunksjonsrattet eller møbeltrekk egne hoder.

motorer Nissan Altima De forblir bensin 2,5 til 182 hk og 3,5 V6 270 hk, begge er forbundet med CVT automatgir (Kontinuerlig variabel).

De første enhetene kommer i salg i hjemmemarkedet i november 2015.