Land Rover Defender 2018 4×4 ikonen mer ungdomlig och praktisk

Land Rover Defender: 4x4-ikonen kommer att återvända 2018Land Rover Defender: 4x4-ikonen kommer att återvända 2018Land Rover Defender: 4x4-ikonen kommer att återvända 2018Land Rover Defender: 4x4-ikonen kommer att återvända 2018

den stor ikon SUV, Land Rover Defender, kommer tillbaka. Och han kommer tillbaka snart "Dess nästa generation är inte långt borta och". Detta bekräftades av chefsdesigner för Land Rover, Gerry McGovern vid News Europe Congress Automotive höll denna vecka i Barcelona. Ord som har underblåst igen alla rykten om ankomsten av en modell Vi kunde se och för första gången före utgången av året, och att enligt preliminära uppgifter bör nå marknaden under 2018.

Efter 68 år av kontinuerlig produktion, Land Rover Defender Det lämnade marknaden i början av 2016. och regler anti-chock allt strängare utsläpps, tillsammans med den låga försäljningen av en modell som ingår i ett segment av ren SUV tydlig nedgång, fälls ett upphörande av oväntad tillverkning. Sedan dess har tillkännagivandet av att utveckla en ny generation orsakat modell för att bli en av de mest efterlängtade marknadsutveckling under de kommande åren.

Den McGovern själv har sagt att den nya Land Rover Defender estetisk nivå kommer att förbli trogen till bilden av hans föregångare, men utan att vara en enkel uppgradering av modellen. "Vi vill locka en generation yngre kunder, men formeln Defender inte späds ", sade han också. Det vill säga, Denna 4x4 kommer att förbli en riktig klippa, men också den förväntas vara mer praktiskt och geniala lösningar måste vara en mer pragmatisk fordon.

Land Rover Defender 2018Hittills har mycket lite information läckt om den nya Land Rover Defender och utvecklas. De har inte ens sett rullande kamouflerade prototyper är kända, möjligen på grund testerna körs på organ med gamla design. Bilderna som du ser i den här artikeln är återgivningar av vår illustratör och bilder av de senaste koncepten varumärke. När det gäller dess arkitektur, tvåvägs idag fortsätter att visa potentiella utveckling: för det första, Du kan ta basen av Range Rover Evoque, kanske nästa generation; en annan del människor pekar på använda och Den nya aluminiumintensiva arkitektur, som de senaste produkterna av märket.

I vilket fall som helst, vad som verkar säkert är att den nya Land Rover Defender är ett projekt som drar organbank varumärke, inte skjuta sina kostnader. Det verkar också garanteras Den kommer att fortsätta att ha en skalbar intervall, vilket skulle leda till en lång hjulbas version och en annan kort, även om det är fullt möjligt att det också finns variant pickup. den lätta material De bör komma in på scenen denna gång att föreslå en genuin 4x4 lättare.

Ja, eftersom det är ingen tvekan om att, trots en mer ungdomlig image och mångsidighet, den nya Land Rover Defender kommer att förbli en 4x4 ikon. Man kan inte förvänta sig något annat. den fyrhjulsdrift eftersom det är garanterat även om det finns spekulationer en jackbara version automatiskt undertecknats av Haldex, och Det kommer också uppenbart reduktiva. Det är också möjligt att innehålla den senaste off road-teknik redan släppt av hans bröder Range Rover, som elektronisk nivåreglering fording eller olika perimeter kameror för att se hela tiden om du är villig att passera en rättegång cykel eller ett stort hinder på marken. Vi kommer att fortsätta att rapportera snart ...

Du kanske också är intresserad av:

Land Rover Defender vs Mercedes GLB: 4x4 kommande

Lego Land Rover Defender utvecklar en all-wheel drive

Land Rover Defender 2.000.000 auktioneras