Volkswagen Tiguan 2016, nye SUV vil være herre kjøp

Volkswagen Tiguan 2016, nye SUV vil være herre kjøp

Viser en familie likhet med andre Volkswagen produkter siste parti, som for eksempel for- eller optiske gruppene, men det representerer en eksponensiell sprang fra VW Tiguan forrige utgave, mer avrundet i formen og mindre sporty og fornem. den nye Volkswagen 2016 Tiguan 6 cm lengden øker stå ved 4,49 m og bredde også det øker i 3 cm til total 1,84 m. I mellomtiden er den høyde noe lavere, med 1,63 m (3,3 cm mindre), mens akselavstanden vokser 7,7 cm til 2,68 m alcaanzar.

Hvordan kunne det være noe annet, nye Tiguan mottar den nyeste teknologien levert av tverrgående modulplattformen MQB, med hans fremtidige brødrene-end, Sete SUV, planlagt til neste vår og Skoda, som vil fra neste høst. Takket være denne modulkonsept gjør ham i stand til å tilby differensierte versjoner på spesialisering. Dermed vil alternative tilbud bli tilbudt med off-road foran større angrepsvinkel, manuelle girkasser eller automatiske dual-clutch-systemer front- eller firehjulsdrift med det nye systemet 4MOTION Active Control Lar velge fire forskjellige scenarier for bevegelse, avhengig av den type land og har 200 mm bakkeklaring avstand. Det vil også være lang kropp variant, med plass til syv passasjerer, mer kjent karakter, som vil komme fra neste September.

Volkswagen Tiguan 2016, mye mer teknologi

Den nye modulær arkitektur tillater Innvendig ventilert mer, spesielt i baksetet, som har glidebenk 60:40. Støvelen har også fordelen av de nye dimensjoner, og nådde 615 liter (145 l løpet av den foregående). en bredere bakluke, med mulighet for elektrisk åpningen, Det forenkler oppgaven med lasting og evnen til å forringe den ledsageren får nesten tredoble kapasiteten ved behov selv sikkerhetskopier.

Som det er vanlig i nye modeller av merkevaren, som inkorporerer den teknologiske byrde er omfattende, både når det gjelder sikkerhet og komfort og underholdning. Så du kan ha utstyr som gir assistenten by nødbremsing, fotgjengerdeteksjonssystem, aktivt panser, kne kollisjonspute for føreren, flere anti-kollisjon bremsesystem, aktiv hastighetskontroll opp til 160 km / t, nødbremsing anordning, etc. Heller ikke glemme ting som gjør livet enklere om bord, som tre-sone automatisk klimaanlegg, høyoppløselig skjerm for navigasjon og underholdningsutstyr, 360º system, leder Up Display og, selvfølgelig, den nyeste kommunikasjonsgrensesnitt mellom smarttelefoner og nettbrett med Android og Apple-operativsystemer.

Volkswagen Tiguan: bensin, diesel og hybrid plugg

Det er forventet at tilbudet av motorer i Volkswagen Tiguan er veldig bredt og variert, delt med forskjellige modeller av gruppen. Således er rekkevidden diesel Det vil bli delt inn i fire motorer TDI direkte innsprøytning, 1,6 og 2,0 liter, med strøm 110, 150, 190 og 231 hk (Den sistnevnte, overladet av et sett biturbo), mens bensinmotoren alternativene vil bestå av enheter TSI 125, 150, 180 og 220 hk.

Som allerede har forekommet ved de Golf og Passat, vil den også ha en hybrid variant drevet av bensinmotor, og elektrisk plugg, også kalt GTE, 218 hk total makt. Denne nye varianten vil ta et år lengre tid å komme til markedet fordi det vil ikke før sent våren 2017. den GTE Tiguan tillate forbrenningsmotor fremdrift, elektrisk eller summen av begge, i tillegg til å lade opp batteriene ved hjelp av forbrenningsmotoren. Den vil ha et sett med lithiumbatter høyere kapasitet, foruten solcellepaneler uavhengig plassert på taket stand til å gi rent elektrisk rekkevidde på ca 1200 km per år, avhengig av dagslys timer.

den 1,4 TSI-motoren vil bli ledsaget av en elektrisk motor, begge assosiert med en spesifikk DSG 6 hastighet. Som tilfellet er med GTE versjoner vil ha "boost" -funksjon for maksimal ytelse nivå til tider.

Du kan også være interessert

- VW Tiguan 2016, stjerne i 2015 Frankfurt Motor Show

- VW Tiguan 2016 GTE, interessant plug-in hybrid versjon