Hva er merker av biler med bedre finish?

Klassifisering av merker med de beste finishKlassifisering av merker med de beste finishKlassifisering av merker med de beste finishKlassifisering av merker med de beste finish

Årets Mercedes Han har skint med sin egen stjerne i form av plasseringer i våre tildelinger beste bilene 2016. I det totale antallet av svar, rangerer den tyske merket først med 58 prosent av resultatene og 7 poeng av dens umiddelbare følger, Audi, som betyr god finish disse modellene med presise franchisetakere blant sine kroppen paneler, gode skudd , kvalitetsmaterialer og god vibrasjonsinnstillinger, blant mange andre funksjoner. I fjor Mercedes vant også seieren som en bedre finish, med 57 prosent av resultatene. Les våre spanske lesere, kolliderer med utfallet i andre land som Tyskland, Frankrike og Italia, hvor Audi er mesteren.

Dommen over drivere egen merkevare tar på dette kriteriet spesielt viktig fordi det er brukeren som utsteder en verdi på din egen bil. I dette tilfellet er Mercedes også plassert i toppen av vår rangering, forbikjøring ved denne anledning at Audi tok førsteplassen i undersøkelsen av 2015. Merk at den generelle gevinst styrke blant driverne selv. Mazda, Honda, Ford, Toyota, Renault og Hyundai er interessante prosenter, garantere at brukerne er fornøyd med bilen sin i form av ferdig.

den brukere med ny bil mindre enn tre år, foretrekker de tyske mark, men Lexus kommer inn en hederlig femteplass for å bryte den tyske hegemoniet. Brukere med bil mer enn tre år, er enige smaker enda forvise klassifisering Citroen og Ford, og introdusere Mazda og Toyota.

Kvinner går utover Premium

Menn og kvinner gi tillitserklæring også Mercedes ... men med forskjeller. mens De satser menn til døden for den tyske trefork (Mercedes, Audi, BMW), etterfulgt ved en betydelig avstand fra Lexus, Porsche og Jaguar; kvinnene gi mindre skilletegn Premium og innrømmer gjerne i deres ranking produsenter som Mazda og Peugeot. I tilfelle av Ford, som de fleste god finish hos menn enn kvinner.

Med hensyn til alder, unge under 29 år igjen bli hovedpersonen i historien til Mercedes, Audi og BMW, selv om vurdere andre alternativer, for eksempel koreanske Kia. Som for mindre unge sjåfører, Mercedes vokser i poeng, men betydelig øker også Audi.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- De beste bilene i Beijing Motor Show 2016

- Topp 10 bilinteriør

- Topp 10 SUV for mindre enn 20.000 euro