Jeep Wrangler 2018: första bilderna och officiella uppgifter

Jeep Wrangler 2018: första officiella bilder av legendariska 4x4Jeep Wrangler 2018: första officiella bilder av legendariska 4x4Jeep Wrangler 2018: första officiella bilder av legendariska 4x4Jeep Wrangler 2018: första officiella bilder av legendariska 4x4

jeep Han har släppt de första bilderna på renoveringen av en av dess största SUV ikoner, den Jeep Wrangler, du kommer att ha en mycket lik den nuvarande estetik.

Såsom kan ses på fotografierna, håller ändrad dess huvudsakliga kännetecken, såsom runda strålkastare, grillen har vertikala ränder och en kropp av mycket kubisk form. De viktigaste förändringarna påverkar position främre riktning, som har flyttats på framskärmarna nu integrera en varselljus, och en stötfångare nymodig. De ändrar också dörrhandtag.

Men där du har att förvänta sig fortsatta utvecklingen i 2017 Jeep Wrangler designen Det är inne, men hittills har inga officiella bilder publicerade. Förhoppningen är att utseendet på de inre och multimediasystem är mycket lik det vi såg i några av de senaste märke bilar, såsom Jeep Compass, där pekskärm vinner framträdande, men avstår från de fysiska knapparna.

jeep Hittills har gett någon information om motorer ny Wrangler, men intervallet bör vara sammansatta av en 2,0 turbo fyrcylindrig, en 3.6L V6 och 3,0 V6 turbodiesel. Vad han har sagt det amerikanska företaget är att vara mer säkerhetsfunktioner och teknik, och en bättre aerodynamik. Likaså fler utrustningsalternativ att flytta dagbrott erbjudas, eftersom vi inte får glömma att jeep Wrangler Den kännetecknas av både sin avtagbar hardtop tredelade som den vikning vindrutan framåt. Det kommer också att finnas en viss grad av personalisering Tack vare de olika kombinationerna av dörrar, tak och vindruta.

Du kanske också är intresserad av:

Jeep Grand Cherokee 2017: testa en 4x4 SUV med stark karaktär

Den mest brutala och speciellt vid Geneva Motor Show 2017 Jeep

Jeep Compass 2017: Vi testade en SUV med off-road stark karaktär