De 15 bilar i 2016: SUV, sport, salonger …

De bästa bilarna på åretDe bästa bilarna på åretDe bästa bilarna på åretDe bästa bilarna på året

En mångskiftande grupp av kroppar och segment. Sportbilar, stadsjeepar, sedaner ... Bilarna kommer att införas i år kommer att gilla oss alla. Autopista.es har gjort ett urval av de 16 bilar som kommer att blända i år. Iscensättningen av Renault Megane tidigare i år har inte varit där sedan det planeras också marknadsföring sensommaren familj variant, den Renault Megane Sport Tourer. Precis runt hörnet, kommer den tionde generationen Mercedes Klass E, som börjar säljas från 48,200 euro, eller förväntas Volkswagen Tiguan det växer i storlek och moderniseras inom teknik och säkerhet. Och i flera månader "varma" sommaren, som vi ser i de nya SUV återförsäljare Ateca Seat och slående Fiat 124 Spider, en tvåsitsig cabriolet som är säker på att vi kommer att njuta av. Dessa är våra 15 utvalda.

Kia Sportage: nu till försäljning

Om Hyundai Tucson 2015 höjt ribban för kompakta SUV, och vänder sig till 4: e generationen av Kia Sportage som delar med sig arkitektur, motorer och komponenter, men ännu mer nick att konstruera och sportsmannaanda. Tillverkad på en ny plattform, tillkännager 40% mer vridstyvhet, överlägsen isolering, ny geometri fjädring och åkkomfort. deras 4,48 m lång och 3 cm över strid se också mer utrymme och en 500-liters bagageutrymme, komplett med mer utrustning och nya sport GT-Line versioner. Det kommer att kombinera front- eller fyrhjulsdrift, två bensinmotorer (1,6 132 177 hk), tre diesel (1,7 CRDi 117 hk och 2,0 med 136 och 184 hk) och nya transmissioner, såsom automatiska dubbla kopplingar 7-hastighet. Till försäljning nu för 19,889 euro.

Kia Sportage 2.0 CRDi / 184: första intryck

Kia Sportage 2016 video

BMW M2 Coupe: anländer i april

bär en motorn 3 liters sexcylindrig inline tillverkad av aluminium och dubbel turbo. detta utvecklar 370 hk vid 6500 varv per minut, mycket nära den skurna (7000 varv per minut), och 47,4 mkg vridmoment, växer till 51 mkg i overboost. den kraft till bakhjulen kommer genom en manuell serie med sex växlar eller genom valfri automatisk-tronic M DKG. Går från 0 till 100 km / t på 4,3 sekunder med denna växellåda (4,5 med manuell). Och även om den maximala hastigheten är den vanliga 250 km / t tyska tillverkare, med M Förar Package Det kan ökas till 270 km / t. Att stoppa tar bromsar tillverkade i föreningar, borrade, 380 mm och 370 mm diameter främre och bakre material. Monta Michelin Pilot Super Sport däck i 19-tumshjul.

BMW M2 Coupe

BMW M2 CoupeJaguar F-Pace kommer i april

segmentet SUV eller SUV Det har aldrig varit den naturliga livsmiljön för ett varumärke som Jaguar, alltid orienterat idrotts lyx. Men dess effektivitet garanteras eftersom all sin teknik ärvt från sin syster varumärke Land Rover. Med användning av samma bas, ger den sin egen AWD-system släpptes i Jaguar F-typ och ger i ett kroppssegment med en hög andel av aluminium.

med dess 4,73 m lång Det kommer att konkurrera de mest lyxiga finish modeller som BMW X3 och Audi Q5. Det kommer att finnas tillgänglig från början med Diesel 180 hk i 4x2 eller 4x4 version, och V6 diesel och V6 bensin 300 hk eller 380 hk 340 AWD och ZF automatisk 8-hastighet. Fem utrustningsnivåer: Ren, Prestige, R-Sport, Portfolio och S, och försäljningspriset på 45.000 €.

Vi testade Jaguar F-Pace

Mercedes Klass E: anländer i april

Strategimodell Mercedes och därmed en av de bästa salonger tysta. Med detta de redan tio generationer av Mercedes klass E, som nu verkar det lättare 100 kilo, laddad med ny teknik och med befogenheter mellan 150 och 600 hk AMG V8, och en Priset startar på 48,220 euro. Tillbaka med honom en ny generation motorer inline sexcylindrig, som ersätter V6, både bensin och diesel. För den fyrcylindriga diesel OM651 också åstadkommes en efterträdare. En plug-in hybrid version a Mercedes E350E (Namnet "e" och hade premiär med Mercedes C350e) med en elektrisk intervall av 50 km (Jämfört med 30 km ekvivalent klass C). En ny luftfjädring räknar tre kameror erbjuder åkkomfort ännu bättre än i dag. Remote parkering från Mobile, biträdande undanmanöver som verkar på styrning och bromsning ... kommer att vara ett steg bort från autonom körning.

Vi testade den nya Mercedes E-klass

Mercedes Klass EVolkswagen Tiguan: anländer maj

Andra generationens Volkswagen Tiguan som ankommer i återförsäljare i våren. För tillfället, kommer det att finnas tillgänglig med en dieselmotor 2,0 TDI 150 hk (från € 29.560) Och en bensin 2,0 TSI 180 hk (från 42,200 €). Den nya Volkswagen Tiguan kommer med två kropp längder att välja: En av fem platser (finns i maj) och en större förare plus sex passagerare (i september). Såsom i de aktuella versionerna har främre Off-road med större anfallsvinkel och 20 cm markfrigång, manuella växellådor eller automatisk dubbla kopplingar, varianter av främre eller allhjulsdrift med den nya 4Motion Active Control. Detta gör det möjligt att välja mellan fyra olika typer av rörelse beroende på vilken typ av terräng. Som grädde på moset kommer att sätta en plug-in hybrid opublicerad VW Tiguan GTE 218 hk med ytterligare lastkapacitet av solpaneler på taket.

Vi testade den nya Volkswagen Tiguan

Toyota Prius: anländer maj

New Generation Toyota Prius som uppnår en signifikant förbättring i effektivitet, med reducerad genomsnittlig förbrukning inte mindre än 18%. Det handlar om att optimera hybrid set, vilket har minskat storleken och vikten av dess komponenter och samtidigt förbättra prestanda. Det är mycket anmärkningsvärt termiska verkningsgrad bensinmotor, som har nått rekordnivåer (40% mot 33% normalt) och en cx 0,24.

I sin tur är den tekniska börda uppdateras med säkerhetssystem som blind fläck övervakning, automatisk bromsning med fotgängare erkännande bakre tvär Traffic alert och aktiv farthållare radar kryssning. Ett annat element är dess förtrupp klimatanläggning med åkande detektion, som anpassar luftflödet beroende på behoven. Ungefärligt pris Releasedatum: 29.900 euro.

Vi testade den nya Toyota Prius

Toyota PriusAlfa Giulia kommer i juni

Alfa börjar stor, eftersom första versionen som kommer att sälja är Quadrifoglio Verde. Du vet, ett namn som döljer expertis varumärket. En del av en ny drivplattform med möjlighet att montera allhjulsdrift även i QV, som drivs av en imponerande version 2,9 V6 biturbo 510 hk, 61 mkg vridmoment, 510 hk och Ferrari teknik i sina tarmar. Du kan kombinera med manuella och automatiska skurna och prestanda hicka: en höjdpunkt, till exempel en 0-100 km / t på 3,9 sekunder. åtgärder bilen 4,64 meter, mindre än kategorisnitt, och dess inre layout och presentation, hur skulle det kunna vara annorlunda, är mycket "förare". En månad senare nå området för resten av oss, med motorer mellan 150 och 280 hk.

Det kommer att vara Alfa Romeo Giulia

Fiat 124 Spider: anländer i juni

Efterlängtade, så länge aviserade och slutligen verklighet. Fiat 124 Spider hämtar namnet på en ny roadster ledande sportighet bränns in alla gener. Och inte bara för idag framkalla en legendarisk roadster som marknadsfördes mellan 1966 och 1985, men framför allt för att dela struktur nu den fjärde generationen av en riktig klassiker i våra dagar, Mazda MX-5. Dessutom, naturligtvis, bakhjulsdrift och manuell duk huva, Fiat ja avmarkera japanska sportbil med chassi tuning och äger en exklusiv motor. Istället mekanisk atmosfärisk, detta 124 Spider montera en 1,4 Multiair, turbo och 140 hk. Något senare kommer en förbättrad av Abarth tolkning Abarth 124 Spider, och vem vet om också en annan variant enligt Alfa Romeo. Naturligtvis skulle jag inte gå dåligt. Två versioner särskiljs av den mängd utrustning som bär serien 124 och 124 Spider Lusso Spider (för 25,990 euro och 27,990 euro, respektive).

Fiat 124 Spider priser

Fiat 124 SpiderVolvo S90 / V90: anländer i juni

design, säkerhet och teknik är de pelare som är baserade på Volvo S80 substitut. Imponerande yttre dimensioner, 4.96 meter lång, 1,89 m breda och 1,44 m höga med slaget 2,94 m. Att utveckla en mycket stark partibasen har, XC 90. Inledningsvis modellen börjar med fyra motorer: den hybrid plugg T8, 407 hk, 320 hk T6 bensin och diesel D4 och D5 med 190 hk och 235 respektive. Det kommer att ha manuell 6-växlad automatlåda och 8, front- eller fyrhjulsdrift. Det kommer att erbjuda en halvautonoma drivsystemet, under 130 km / t, genom körfält gräns agerar självständigt. Det är en global modell, som kommer att finnas på viktiga marknader från och med nästa sommar. Den V90 station wagon bör inte når marknaden förrän i början av 2017.

Så kommer Volvo V90

Volvo S90

Ateca Seat: anländer i juli

Det kommer att bli den Seat större utsläpp av 2016. För närvarande endast erbjudas med fem platser han tillsammans med SUV tillverkas av Skoda, sju sitsig, som kommer att presenteras i Paris i oktober-. Stil och utveckling hundra procent fabrik i Martorell Seat. åtgärder 4.36 meter, något kortare än 4,49 meter från VW Tiguan Hans kamp är också ungefär åtta Menor- centimeter, vilket gör att du förlorar en del bakre beboelighet och inte ha stammen av VW skryter -Den största kategori-. meddelar 510 liter av stammen för framhjulsdrivna varianter, och 485 liter i 4Drive Ateca Seat AWD.

Den nya Seat Ateca initialt bud med fem motorer, tre diesel- och två bensin, med utgångar på mellan 115 och 190 hk. på diesel, startområdet blir associerat med motorn 1,6 TDi 115 hk med en genomsnittlig förbrukning av 4,3 l / 100 km (112 g / km CO2). Ovanför det kommer att bli en Ateca Seat 2,0 TDi med 150 och 190 hk, den senare med 5 liter konsumtion godkända medel och CO2-utsläpp på 131 g / km. Det kommer att erbjudas med 4x2 och 4x4-varianter.

Vi försökte Seat Ateca

Den Ateca och dess rivaler Seat SUV

Ateca SeatRenault Scénic: anländer i september

Allt kommer att förändras med nästa generation av fransmännen bärare börjar med den ny plattform CMF C / D delade med Kadjar Renault Espace och Talisman, och den nya Mégane. Den nya modellen kommer laddad med teknik och säkerhet. Det kommer att erbjuda för första gången att kontrollera adaptiva fart modell. den R-Link multimediasystem 2 även den är närvarande genom sin vertikal skärm. När det gäller motorer, kommer att fortsätta nedskärningar trend. Han kommer att säga adjö till den stora 2.0 dCi. Det kommer i punkt 1,5 Diesel dCi 90 och 110 hk och 1,6 dCi 130 och 160 hk. 1,2 TCe kommer att finnas med två effektnivåer av 100 och 130 hk. Och inledningsvis blir det inga 3 liter.

New Renault Scénic

Renault Megane Sport Tourer: anländer i september

En av de protagonister i slutet av sommaren kommer att vara den välbekanta versionen av Renault Mégane, en modell som öppnade året med lanseringen av 5-dörrars kropp, vars utgångspriset (version Life Energy TCe 100) börjar vid 16.600 €. Förhoppningsvis de anmärkningsvärda resterna tillväxt i längd i förhållande till familjen kombi låt oss komma ihåg, 4,36 meter lång i generation närvarande denna tonic som gör "Sport Tourer" inte bara erbjuda mer kapacitet i sin stam, men också en märkbar ökning längsgående utrymme. Mer än sannolikt också ingå GT slutar som i saloon.

Så kommer Renault Mégane Sport Tourer

Renault Megane Sport TourerFord Kuga: anländer i oktober

den förnyade Ford Escape i november vid Hall of Los Angeles vi kan ge en mycket exakt uppfattning om den bild som har premiär "vår" Kuga. Båda är samma bil, men döptes-and matizados- efter kontinent. Notera Escape, ser vi att fronten koncentrerar de viktigaste estetiska innovationer. I grund och botten har det tagit en ny trapetsformade galler som identifierar den nuvarande Ford. Bakljusen är också nya. Höjdpunkter i utrustning har varit den moderna 3 SYNC multimedia system. Los Angeles hade mekaniska roll Escape en ny bensinmotor 180 hk 1,5 Ecobost kunde ses i Kuga. Men det bör vara nya 1,5 TDCi 120 hk sett i Mondeo, Focus och C-Max mest intressanta nyhet för vår marknad.

Nya Ford Kuga

Opel Insignia: anländer i december

De kommer att ändra proportionerna, och även konturerna av din profil kommer att likna den nuvarande logotypen, fram och bak de kommer idrotten en mycket mer störande och futuristisk image. Denna Opel Insignia, Totalt i de olika marknader där GM är verksamt, Det kommer att bli en Buick i Nordamerika, så det är inte förvånande att tala om ökad längd kommer att hitta Insignia, dimensionellt i en högre kategori, och ovan 4,9 meter. den Epsilon II-plattformen utvecklas till den punkt som skall anses vara praktiskt taget nya, kodad E2XX. I den, och i bilen tillsammans, det fungerar speciellt i vikt. Bensinmotorer 1,4-liters avgår medan 1,6 Konfigurera en bred gaffel befogenheter. Den kommer att fortsätta 4x4 versioner och Land Tourer.

Så kommer den framtida Opel Insignia

Opel InsigniaBMW 5-serie: anländer i december

inte förvänta sig stora kosmetiska förändringar eftersom Do hop stil BMW kommer inte fram förrän en framtida 3-serie. 5-serien kommer att presenteras före utgången av året och även om leveranser kommer inte förrän 2017, Det kommer att beaktas som en rival för den nya Mercedes E-klass också Halvårs senare kommer familjen, ett kvartal för GT. Det kommer tunn i genomsnitt cirka 100 kilo över strömmen. Det kommer att kombinera material (aluminium, stål, magnesium), men ingen kolfiber som 7-serien för alltför kostsamt. Den senare kommer att ta din ordrik elektronisk utrustning av komfort, säkerhet och underhållningssystem som syn på autonom körning: nödbroms från 70 km / t eller farthållare med stop-and-go upp till 130 km / t. I området av motorer förväntas intervallet från 184 hk till 450 hk bensin, medan Diesel täcker ett effektområdet 150-313 hk.

Detta kommer att vara BMW 5-serie