De bästa kompakta bilar kommer att anlända i 2016 och 2017

Nya bilar och kompakta stadsjeepar anländerNya bilar och kompakta stadsjeepar anländerNya bilar och kompakta stadsjeepar anländerNya bilar och kompakta stadsjeepar anländer

Det råder ingen tvekan om att medelstora kategori Det är vad som ger ökad försäljning i Europa. Om tills nu har de alltid varit traditionell kompakt (Läs Volkswagen Golf och liknande) kungar registreringar, den Kompakta SUV börjar avsätta. Idag, ja, inkluderar vi båda segmenten i samma kategori, till bilen och kompakta SUV erbjuder de bästa modellerna och de mest efterlängtade, vilket kommer att anlända i resten av 2016 och alla 2017. Uppmärksam, eftersom urvalet är spektakulära. Vi började i bokstavsordning.

Audi Q2: nu till försäljning

den nya Audi Q2 bara omedelbart landa på marknaden. Den mäter 4,19 meter lång, 1,79 bred och 1,51 hög, vilket ger en utmärkt beboelighet och 405 liter bagage. Dessutom visar denna kompakta SUV alla kvaliteter av Audi och anslutningsmöjligheter, säkerhet och dynamisk på högsta nivå. Det är en Mini Countryman tuff motståndare.

Så är Audi Q2

BMW X2: till salu 2017

Och större, i omgivningen av 4,45 meter lång, BMW kommer att försöka stå upp till den framgångsrika Range Rover Evoque med sin X2 igen. Baserat på X1, som kommer att ta tre motorer och fyrcylindriga, denna kompakta SUV coupe estetiska utmärker sig genom sin personal och den bakre taket falla från pelaren B.

Detta kommer att vara BMW X2

BMW X2BMW Z4 / Z5: on sale i slutet av 2017

En annan nyhet presenteras BMW kommer att dela utveckling med Toyota. Detta är den nya Z4, Z5 O eftersom det ännu inte rentvå sitt namn, som kommer att rädda ur askan en mytisk namn, men i fråga om konfiguration, dynamisk och motorer, kommer att vara en äkta BMW bakhjulsdrift och egna motorer.

Så kommer BMW Z4

Honda Civic: En försäljning 2017

den tionde generationen av Honda Civic kommer att fortsätta att bedriva en tydlig differentiering stil. Det är mekaniskt stöds av exceptionella 1,6 i-DTEC motor Diesel varumärke frisättning och bensinmotorer, 1,0-liters och 120 CV, och 1,5 liter och 174 hästkrafter. ¿Hybrid version? Det är mer än möjligt. Vi får se redan i den kommande Paris Motor Show.

Så kommer Honda Civic

Honda CivicHyundai i30 till salu i början av 2017

Den nya Hyundai i30 kommer att tillkännages officiellt vid det kommande Paris Motor Show, även om det inte kommer marknaden förrän i början av 2017. Ja, kom först femdörrars kropp att växa till en familj med SW versioner och även i möjligt varianter coupe eller skjuta broms, senare. Mer moderna, högre kvalitet, lättare och mer aerodynamiska, monterade bensinmotorer 1,0 T-GDI; 1,4 MPI och 1,4 T-GDI, med befogenheter 120, 100 och 140 hk och många andra 1,6 Diesel 95, 110 och 136 hk.

Så kommer Hyundai i30

Hyundai Ioniq: till salu i hösten 2016

Den nya och efterlängtade Hyundai Ioniq kommer först som konventionell hybrid kombinera en 1,6 bensin och 32 kW elektrisk motor. Före utgången av året kommer också lägga och rent elektrisk variant redan 2017, vet plug-in plug. effektiva lösningar för alla behov.

Så kommer Hyundai Ioniq

Infiniti QX30: till salu i hösten 2016

derivat Infiniti Q30 av denna nya QX30 skiljer sig från presskroppen är redan till försäljning av ett högre kroppshöjd, som resulterar från nya buffertkomponenter, och även speciella stötfångare. Denna modell, halvvägs mellan crossover SUV och, delar många mekaniska element med Mercedes GLA.

Så är Infiniti QX30

Infiniti QX30Kia Niro: längre stöder order

En annan efterlängtade SUV som kommer att slutföra utbudet i Kia Sportage med hans framgång. den här gången Niro talk Kia, en kompakt SUV med speciella med att vara enbart hybrid. Priset startar från 21.800 euro och kommer att ha ett gemensamt system för Hyundai Ioniq. Kombinerar 1,6 bensinmotor 105 hk och en elektrisk motor 44 CV: totalt, är 141 hk och endast 3,8 l / 100 km medelförbrukning.

Det är Kia Niro

Mercedes GLA: till salu 2017

Ecuador av det kommersiella livet i de nuvarande metoder Mercedes GLA och Därför kommer att ge en uppdatering om att inte förvänta sig stora förändringar. Eftersom det har hänt med Mercedes A- och CLA, Nu kommer sekelskiftet crossover GLA, som upprätthåller samma bas, men kommer att erbjuda mer teknik ombord. De mest slående nyhet mekaniker kommer att ersätta 2,1-turbodieselmotor för de mest raffinerade OM654 premiär i Mercedes klass E och utformad för att rymma plattformar längsgående och tvärställd motor här i versioner av 150 hk och 190 hk.

Så kommer Mercedes GLA

Mercedes GLAPeugeot 3008: till salu i hösten 2016

Spektakulära iscensättning för nya Peugeot SUV, det verkar överge sina pseudo-kroppsminibussar. den New Peugeot 3008 växer till 4,45 meter längd, vinner estetisk närvaro men också luft SUV att höja kroppen från marken fem centimeter. Mekaniskt motorer Diesel 1,6 BlueHDi initialt de rör sig mellan 100 hk (100 g / km CO2)-också 180 hk 120 hk 150 hk och medan två är alternativen med bensinmotorer PURETECH tricilíndrico 130PS och 129 g / km CO2, och överlägsen 1,6-liters THP 165 hk.

Detta kommer att vara Peugeot 3008

Toyota C-HR: försäljning i slutet av 2016

Den nya Toyota Prius kommer att resultera i fler modeller, och en av dem är slående och efterlängtade Toyota C-HR: emotion och effektivitet den kompakta SUV-segmentet. Med den nya motorhybrid bensin / el Prius 122 hk, och alltid kopplad till den automatiska överföringen av denna mekaniska gruppen själv, C-HR homologerad förbrukning av 3,7 l / 100 km. Men det kommer också att vara en vanlig version, med modern motor 115 hk 1,2 T släpptes av Auris, vet vi inte om vi kommer att se Spanien. Med Nissan Qashqai i mitten av målet, mäter 4,35 meter lång.

Så kommer Toyota C-HR

Renault Megane Sport Tourer: till salu i hösten 2016

Efter Mégane, kommer den nya turbo Renault Mégane familjen. Promises 580 liter bagageutrymme för en kropp 4,63 meter lång och det ger en strid som växer i 4 cm jämfört med traditionell kompakt. Det kommer att ha sju motorer vid lanseringen: Diesel med 90, 110, 130 och 165 hk bensin och 100, 130 och 205 hk. Du kan även rivaliserade genom nuvarande interiör med Sport Tourer Renault Talisman.

Så kommer Renault Mégane familjen

Renault Megane Sport TourerRenault Scénic: till salu i hösten 2016

En annan av de mest efterlängtade av året och presenteras officiellt på bara en månad på Paris Motor Show modeller. Vi talar om den nya Renault Scénic / Grand Scénic, en ny familj förförisk konstruktion i utbyte mot att förlora en del av sin legendariska modularitet. Större, mätt 4,4 meter lång, 1,87 bred och 1,65 hög. Instrumentpanelen är liknande de som nyligen sett i den nya Mégane och Kadjar.

Så kommer Renault Scénic / Grand Scénic

Volkswagen Golf: till salu 2017

Det är kungen av marknaden i Europa och genererar spänning med varje uppdatering, men aldrig är en revolution. Men 2017 kommer att få ett förnyat Volkswagen Golf, med en mer modern inredning, ny utrustning och lösningar för konnektivitet, och lätta estetiska inslag. Mekanisk intervall kommer att förbli i stort sett samma: inga stora förändringar väntas.

Så kommer Volkswagen Golf 2017

Du kanske också är intresserad av:

De bästa små bilar som anländer

SUV Guide: Bästa anländer

De bästa kompakta bilar anländer