SUV Special: Alla nya att köpa 2016

SUV att köpa 2016: utgivningsschematSUV att köpa 2016: utgivningsschematSUV att köpa 2016: utgivningsschematSUV att köpa 2016: utgivningsschemat

Det finns inte längre någon tvekan: SUV utgör dagens nya premier klass på bilmarknaden. Hittills har vi båda sagt vår intuition som vi såg det växande intresset de väckte bland användarna, men eftersom denna månad Jag stöder också siffrorna. År 2015 var de mest sålda bilar i Europa. Med 3,2 miljoner registrerade fordon, stadsjeepar väl de överskrids och marknadsandel (22,5 procent av det totala) för första gången användbarheten (21,9%) och kompakt (20,6%). Nissan Qashqai var utan tvekan impeller av en trend som 2015 representerade upp till 24% mer försäljning ... och idag ingen kan motstå. De som hade bilar SUV i sitt sortiment, den förnyade och multipliceras. Och vem hade inte denna typ av modell, meddelade idag: För Seat, Maserati, Jaguar ... och även Rolls-Royce i framtiden. 5 SUV höjdpunkt i denna mest förväntade 2016 dess volymnivå och kommersiell betydelse (vissa redan testat). Då, då toch vi erbjuder en exklusiv kalender med alla publiceringsdatum bekräftas.

Det är Ateca SeatAteca Seat: till salu i juli

den Ateca Seat Det är säkert årets mest efterlängtade SUV i Spanien. Och inte undra på: det kommer i själva verket den första SUV i historien om Seat. Med 4,36 meter, praktiskt taget dimensionerna hos en Qashqai, erbjuder en mycket rymlig hytt och ett komplett mekanisk intervall: förutom sin diesel 115 och 150 hk, som kommer att vara de bästa säljarna, bet för första gången i en SUV i kategorin 1,0 TSI bensinmotor med endast tre cylindrar och 112 hk. I länken nedan finner du våra första mätningar och bedömningar Ateca Seat.

Vi fick på Seat Ateca

Det är Volkswagen TiguanVolkswagen Tiguan: till salu i slutet av maj

den Volkswagen Tiguan är en annan av de stora innovationerna SUV 2016. Debuterar MQB modulära plattform som kort därefter de kommer att utveckla Ateca Seat och Skoda SUV, som de senaste rapporterna tyder på att Kodiak kommer att kallas. Det kommer att starta under 30.000 euro, men det kommer att förbli dyrare än sina främsta rivaler, i utbyte mot att erbjuda en hög upplevd kvalitet, ett komplett utbud diesel och bensin, 4x2 och 4x4 versioner och även en ny långsträckt variant med 7 säten som kommer sent 2016. I länken nedan finner du vår första testet på VW Tiguan 2,0 TDI 4x4.

Vi kör den nya Volkswagen Tiguan

Detta är Kia SportageKia Sportage: nu till försäljning

Av alla nya SUV för 2016 Kia Sportage och kan köpa. Och vi satsar, utan tvekan kommer att bli en av de stora stjärnorna: i själva verket sin tidigare generation dök alltid redan på topp 3 bästsäljare. Den nya modellen innebär också ett stort steg i körbarhet, prestanda och produktionskvalitet jämfört med föregående SUV. Och även en mycket attraktiv design. I länken nedan finner du också nur första testet den nya Kia Sportage: Missa inte det.

Den nya Kia Sportage, testas

Detta är Ford KugaFord Kuga, säljas i oktober

den Ford Kuga Det har redan presenterats i USA, där den marknadsförs under namnet Ford Escape, och Europa kommer nästa höst. Med en bättre bild, mer säkerhet och anslutningsmöjligheter, och en förnyad sortiment med de senaste dieselmotorer och bensin varumärke, lovar härmed att ge en hel del SUV Kriget i den bästsäljande segment. Uppmärksamhet också nya säkerhetssystem Det kommer att erbjuda. I länken nedan hittar du mer information om sitt sortiment.

Ford Kuga 2016: den kompakta SUV kriget

Toyota C-HRToyota C-HR, försäljning i december

den Toyota C-HR kommer att vara en grand finale den nya SUV 2016. Den japanska märket presenterar redan i produktionsversion på Geneva Motor Show i mars och bara har meddelat sin börja tillverka senare i år. I intervallet Toyota kommer vackla nedan RAV4 (Kom ihåg att en av de första moderna SUV att dyka upp på marknaden) för att konkurrera i en liten SUV-marknaden blomstrar. Det kommer att bli en tuff Nissan Juke rival för eller Renault Captur. I länken nedan finner du den senaste informationen från Toyota.

Toyota C-HR: dess produktion är bekräftad

Kalender SUV: Utsläpp (klicka på varje bil för att se din information)

Bentley Bentayga

Februari 2016

Subaru XV

Februari 2016

Hyundai i20 Aktiv

Februari 2016

Tesla Model X

Mars 2016

(stöder och reserver)

Audi Q7 e-Tron

Mars 2016

Mercedes GLS

Mars 2016

(stöder och reserver)

Toyota RAV4 Hybrid

Mars 2016

Range Rover Evoque Convertible

April 2016

Audi Q2 (eller Q1)

April 2016

Opel Mokka X

April 2016

Citroen e-Mehari

maj 2016

Audi RS Q3 Performance

maj 2016

Infiniti QX30

juni 2016

Ford Edge

juni 2016

(stöder och reserver)

Maserati Levante

juni 2016

Jaguar F-Pace

juni 2016

Suzuki Ignis

September 2016

Mitsubishi ASX

November 2016

Audi Q5

November 2016

Kia Niro Hybrid

November 2016

Skoda SUV (Kodiak?)

November 2016

Volkswagen Tiguan 7 platser

December 2016