Alla nya 2017 SUV, märke till märke

Alla SUV kommer till marknaden 2017Alla SUV kommer till marknaden 2017Alla SUV kommer till marknaden 2017Alla SUV kommer till marknaden 2017

Mode utan tvekan har blivit huvudmenyn. den SUV-segmentet fortfarande hogging rubriker, fylla luckor ... och katalog över alla tillverkare. Idag går vi alla nytt, brä, att nå kategori för i år 2017 som är på väg att starta.Vi har väntat mer än 40 nya SUV! Här har du alla ...

Alfa Romeo

-Alfa Stelvio. maj. Den första SUV Alfa Romeo, att kallas Stelvio, åtgärder 4,68 meter lång och initialt nå marknaden med samma motor Alfa Giulia QV, dvs. Biturbo V6 510 hk driva, med allhjulsdrift körläge väljare och en aktiv bakre differential. Senare kommer det att finnas en 2,0 Turbo 280 hk ... och Diesel versioner även.

Alfa Romeo StelvioAudi

-Audi Q5. i februari. Den nya Audi Q5 växer i storlek jämfört med dess föregångare, når 4,66 meter i längd. Och det har reduceras till 90 kg vikt i det mest gynnsamma fallet, tack vare kombinationen av aluminium och höghållfasta stål. Det har också sänkt koefficienten 0,30 aerodynamisk Cx. I denna nya generation som började tidigare i år erbjöd möjligheten att införliva varierande höjd luftfjädring.

Bentley

-Bentayga Bentley V8 Diesel. i februari. Om du inte gillar dig tillräckligt "skandal" mellanstationen av Bentayga, den Bentleys första SUV i sin aristokratiska historia har den brittiska varumärket redan förberett dieselversionen dessutom också sin första diesel modell. Det kommer att ha en motor 4,0 V8 med tre turboaggregat, ... som kommer att utveckla 435 hk och 91 Nm maximalt vridmoment vid 1.000 rpm Only!

BMW

-BMW X3. i november. Den tredje generationens BMW X3 kommer att växa något att vinna rymlighet och bagagekapacitet, med en längre hjulbas, större bakdörrar och nya modulära lösningar. Innehåller dess vikt tack vare användningen av stål med mycket hög hållfasthet, aluminium och magnesium. Det förväntas i slutet av året.

Dacia

-Dacia Duster 2018. I november. Även om Dacia Duster 2017 kommer att få ett bättre utbud och utrustning, i slutet av året och förväntar sig att presentera sin nya generation. Denna populära SUV hålla en liknande storlek som den nuvarande modellen, även om det kan vara med honom en högre version Grand Duster. Detta skulle ha en längd av cirka 4,7 meter och två mer än den "korta" version med sittplatser därför sju säten.

Dacia DusterDS

-DS X. I september. DS familjen växer upp. Det kommer att släppas DS X i september, SUV kompakt AWD. För närvarande finns klargöra om märket kommer att kombinera all mekanisk enhet eller en förbränningsmotor med en elektrisk hjälp av teknik med PSA.

Ford

-Ford Kuga. i januari. Ny bild och uppdaterade motorer och utrustning närvarande Ford Kuga tidigare i 2017. Dessutom kommer att erbjuda lyxig finish Vignale. Kuga 2017 att erkänna det genom en trapetsformad grill som antar en stor lösen av dagens Ford. Strålkastarna är också nytt lagförslag och införliva bi-xenon-teknik.

-Ford Edge Vignale. mars. Ford Edge blir en helhet Premium SUV med lyxig finish Vignale. Det erbjuds uteslutande med biturbo 2,0 TDCi dieselmotor vid effektnivåer av 180 och 210 hk.

Hyundai

-Hyundai SUV-segmentet B. I september. Hans namn ännu inte känd, men Hyundai har redan bekräftat att det kommer att presentera i September 2017 en liten SUV utformad att segment B, det vill säga, användbarheten av. Snart vet vi mer information.

jeep

-Jeep Renegade. i oktober. Den mest kommersiellt framgångsrika modell av det nuvarande utbudet av Jeep, Renegade, får en uppdatering nästa höst för att ställa in intervallet 2018. De kommer att vara kosmetiska förändringar och förbättringar när det gäller utrustning och anslutningsmöjligheter.

-Jeep Wrangler. Från februari till september. Under de närmaste månaderna har flera specialutgåvor av de Campero modell Jeep kommer Wrangler att lanseras. I februari kommer en "Night Eagle" maj en Wrangler "Recon" och redan i september kommer att vara sekelskiftet "JK Edition". tuffa, hårda killar.

-Jeep Grand Cherokee. Från januari till december. Något liknande händer med Wrangler Grand Cherokee som flera versioner förväntas. Snart kommer lanseringen av Trailhawk, med större kapacitet till en krävande fältbehandling. I februari specialutgåva "Night Eagle"; och i maj "Summit Plus'. I slutet av 2017 väntas Grand Cherokee Trackhawk, supermakt version med en mycket sportig look.

jeep Kompass-Jeep Compass. i september. Den andra generationen av Jeep Compass har redan presenterats i USA och kommer att landa i Europa i slutet av nästa sommar. Det är en helt ny SUV, cirka 4,50 meter lång, som det kommer att vara mellan Renegade och Cherokee och kommer att innehålla versioner av front- eller all-wheel drive.

Kia

-Kia Niro drift. i juni. variant "plug-in"Eller vad är densamma, med extern laddning i 220 volt vanligt eluttag, för att ge rent elspis, som om en elbil är inblandade. Det är nya Kia Niro debut i sommar och bör ge ett minsta område av 40 kilometer i eldrift.

-Kia Rio SUV. i oktober. Mycket lite är känt om vad som kommer att bli en ny SUV i intervallet av den koreanska tillverkaren Kia. detta nya SUV kommer att vara en modell som kommer att tävla i det växande segmentet av Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008 och företag. Mekaniska bas (plattformar och motorer) blir ny Kia Rio kommer tidigare i år.

land Rover

-Land Rover Discovery. i april. Redan presenteras och prissatta, Land Rover och stöd order Upptäckten av den femte generationen, en SUV som svarar på de tekniska specifikationerna för den nya eran Land Rover. Aluminium till 85 procent, effektivare motorer, maximal inre lyx, anslutningsmöjligheter med hjälp av InControl Touch Pro systemet ... Lovar bästa boendeförhållanden för 7 passagerare kategori på bekostnad, ja, nästan fem meter lång. Komplexa system för fyrhjulsdrift, luftfjädring ... varumärke lovar också att överträffa sig själv utanför och i synnerhet inom asfalten. Finns i fyra motorer -180, 240 och 258 hk och 340 hk Diesel bensin. Pris från 56,150 euro.

Land Rover DiscoveryMazda

-CX-5. i juli. Ny generation för CX-5 estetiska och mekaniska förändringar. Det ger systemet anslutning Mazda Connect kompatibel med de flesta smartphones med Android och Apple operativsystem. Ursprungligen planerad ankomst i en ny serie Diesel 2,2 propeller SKYACTIV-D 2.2L, medan bensin kommer att erbjudas några evolved SKYACTIV-G 2,0 och SKYACTIV-G 2,5, både direkt injektion.

Mercedes

-Mercedes E Clae All Terrain. i februari. Undertecknandet av stjärnan vill konkurrera med Audi A6 All Road med en version utvecklades från E-Klass Kombi och Mercedes har döpt all Terrain. Bland annat kommer det att ha en variabel höjd luftfjädring och skyddsvägar för låg.

Mercedes E Class All Terrain-Mercedes GLA. I mars. Mercedes GLA uppdateras anta de flesta av de lösningar som frigörs i den nuvarande Mercedes klass A. Bland annat får strålkastare med LED-teknik och telematikutrustning förbättrades också.

mini

-Mini Countryman. mars. Den nya (andra) generationen Mini Countryman blir den största och mest mångsidiga i 57 åriga historia märke modell. Den växer 20 centimeter för att bli med fyra,3 sista metrarna i en kompakt SUV. Stammen kommer att erbjuda en volym på 450 liter. I juli i andra generationen dyker den första hybrid (plug) i historien om Mini. Mini Cooper Countryman all4 vara känd och är baserad på BMW 225xe. Den har en motor 1,5 bensin och en elektrisk motor, är monterad på den bakre axeln, så enligt kombinationen av dess motorer kommer att avancera som fram, bak eller allhjulsdrift. Den kombinerade effekten är 224 hk.

Mitsubishi

-Mitsubishi ASX. i januari. Börjar sälja årsmodell 2017 sälja Mitsubishi en enastående utanför restyling. Efter sommaren kommer en version med nya estetiska och mer raffinerade och effektiva motorer med samma block visas.

-Mitsubishi kompakt SUV. i oktober. Även utan ett officiellt namn uttalande före slutet av året kommer att säljas en nya SUV Mitsubishi ligger i dimensioner mellan ASX och Outlander, i den heta zonen i en kategori som endast har ökat med Nissan Qashqai som en stor referens.

Nissan

-Nissan X-Trail. i januari. Utbudet av Nissan X-Trail släpper en nya 2,0 dCi 177 hk motor som kommer att finnas tillgänglig med manuell eller automatisk steglös, i detta fall AllMode 4x4 dragkraft på alla fyra hjulen. Du kan ha fem eller sju säten, vilket skulle innebära en minskning av kapaciteten i sin stam, vilket skulle öka från 550 till 445 liter.

-Nissan Qashqai special 10th Anniversary version. i februari. För att fira 10 år av starten, och innan du startar sin nästa generation, Nissan kommer att införa en exklusiv upplaga av sitt flaggskepp modell, Qashqai.

-Nissan Qashqai. maj. den säljande Nissan Qashqai, kommer att uppdateras i början av våren. Det kommer att ändras dess estetik, Micra inflytande, beklädnad och inredningsmaterial och kommer att innehålla förbättringar i drivhjälpmedel med premiären av semiautonomous deltagare.

Opel

-Opel Cross X. I juni. Opel har förändrat takten för ersätta Meriva och i stället för en kompakt MPV användning har utvecklats Opel Crossland X, en kompakt SUV att vara placerad under den Opel Mokka X och tillverkas vid Zaragoza från en delad plattform med Citroen C3 Picasso nästa.

Opel Grandland X-Opel Grønland X. I november. Även dimensioner kan föreslå den Opel Grandland X kommer inte att ersätta Zafira Sports Tourer, men det kommer att komplettera nyckel SUV. Det kommer att byggas i Frankrike genom att dela den tekniska grunden för Peugeot 3008, så dess dimensioner kommer att gå till miljön 4,45 m. Med det kommer Opel slutföra 2017 en betydande rad SUV.

Peugeot

-Peugeot 5008. I mars. Bäst av de bästa minibuss och en SUV. Den nya Peugeot 5008 växer 11 centimeter -Den mäter 4,64 meter i total- för att förbättra andra raden utrymme och bål volym. Dess kropp är också högre i förhållande till marken, monterade hjul M + S, en avancerad antispinnsystem -Avancerad Grip styr- och kontroll minskar. Inom den nya generationen av de drivande i-Cockpit ger, och utanför, en stor visuell effekt. I sortimentet ingår två bensin -110 och 165 -100 CV-och fyra Diesel, 120, 150 och 180 hk.

Renault

-Renault Captur. maj. Mindre SUV restyling Renault familjen, Captur. Inne i plasten kommer att förbättras med ökad förekomst av mjuk beläggning och översyn av svårt att stanna för att erbjuda en mer förfinad look.

-Renault Koleos. maj. Den nya Renault Koleos kommer 22 centimeter längre den Kadjar: mätt 4,67 meter, med en hjulbas som knappt överstiger 2,7 meter. Även med dessa dimensioner, verkar det som förväntas räkna med sju-sitsiga versioner, men med en stam stor kapacitet: 542 liter.

Renault Koleossittplats

-Seat Arona. i december. Den nya Seat Arona premiär varumärke inom segmentet liten SUV. Det kommer att börja från grunden för den nya generationen av sin bästsäljande Ibiza. Den nya SUV kommer att positioneras Seat i Ateca som dess andra medlem av kategorin. Det kommer därför att Nissan Juke rival, Honda HR-V, Renault Captur och företag, och miljön bör mäta 4,20 meter.

skoda

-Skoda Kodiaq. mars. Den första stora SUV Skoda har Kodiaq kan nu beställas i återförsäljare av märket. Den mäter 4,7 meter lång och även om standarden har fem platser, kan du välja att inkludera en tredje sätesraden som gör det möjligt att komma till sju. Utgångspriset är 23,340 euro.

-Skoda Yeti. i november. Den ersättning för den nuvarande lilla SUV kan försena dess lanseringen i början av 2018. Den nya Skoda Yeti kommer att använda MQB-plattform Volkswagen Group och kommer att innehålla ett stort antal lösningar under rubriken 'helt enkelt smart' -konceptet.

Suzuki

-Suzuki Ignis. i februari. Suzuki Ignis återvänder efter tillbakadragandet från marknaden i 2008 års modell med detta namn. Nästan 10 år senare, landar den med en estetik SUV och motor med mikro hybridisering. mer attraktiva och visas en ambitioner 'off-road' De lämnade klart genom att erbjuda som ett alternativ dragning 4x4 'Allgrip Auto'.

Toyota

-Toyota C-HR. I januari. denna nya Kompakt SUV på 4,35 meter lång och slående design, C-HR, är baserad på den sista plattformen tnga Prius. Mekanisk hybrid kommer att ha 122 hk och, beroende på marknaden skulle också kunna salu 1,2 turbomotor bensin 115 hk, vilket kommer att erbjudas i 4x2 och 4x4 konfiguration.

Toyota C-HRvolvo

-Volvo XC60. i juni. Nya Volvo XC60 är den stora pelaren i framtida Volvomodeller. den tekniska och mekaniska SPA plattformen kommer att vara tangent. Du kan tillhandahålla system och halvautonoma körning, modern teknik (säkert) som öppnar Volvo S90.

-Volvo XC40. i december. XC40 Volvo skulle väljas som den första medlemmen i den nya 40 Volvo familj säljas. Utgångspunkten kommer att vara den nya CMA-plattformen, Compact modulär arkitektur som är redo att bli en av hörnstenarna i Volvo i framtiden.

Volkswagen

-Volkswagen Tiguan Allspace. i september. 7-sitsig version av den nya Volkswagen Tiguan kommer att slåss långsträckt kropp för att ge större livability och framför allt en mer kapabel känga i vilket hus ytterligare två infällbara platser. Det kommer att konkurrera direkt med Skoda Kodiaq och får namnet Allspace.

-Volkswagen T-Roc. i november. Den nya Volkswagen T-Roc kommer att bli en mindre SUV än Tiguan och serveras på MQB-plattform, det också De använder Golf och Polo framtid. T-Roc skulle ligga mellan de två dimensionerna och bör ge en strategi med någon känslomässig komponent och infall, liknande Audi Q2, med vilken han kunde dela med sig av deras mekaniska och teknik.

Du kanske också är intresserad av:

SUV-marknaden spendera mindre

Den 10 mest framgångsrika SUV ögonblick ... och bevis

SUV i framtiden