ITV vil styre elektronikk og bil utslipp

ITV vil styre elektronikk og bil utslipp

Innen et år, mai 2017, regelverket forplikter alle medlemsland til å inkludere i sine nye sentre ITV vil bli publisert kontrollmetoder forskjellige bil elektronikk, inkludert utslippskontroll OBD (Ombord diagnose - Diagnose om bord), for å redusere utslipp som produseres av motorkjøretøyer. Et år senere, mai 2018, alle ITV sentre i Europa burde ha startet og gjelder de nye reglene.

Dermed siden mai 2018, og de vil bli inkludert i metoder for inspeksjon av ITV i Spania en rekke kontroller av de elektroniske elementene i bilen (ABS, Airbag, ESP ...). For nå er de ikke er definert alle elektroniske komponenter som skal overvåkes, fordi lovgivningen er under utvikling. Dette vil bli definert mai 2017 og i løpet av neste år, frem til mai 2018, må ITV imøtekomme alle sentre med nødvendig utstyr og lære opp ansatte.

ITV kan få tilgang til ECU biler for derved å være i stand til å kontrollere og verifisere nøyaktig enhver feil på kjøretøyet og katalog, en gang revidert, mild eller alvorlig mangel, som for tiden blir utført med resten av elementene merket bil som passerer gjennom inspeksjons obligatorisk teknisk.

"Vår bekymring er sørge for at det du slitasje på bilen er pålitelig", Sier Luis Rivas, generalsekretær i AECA-ITV, styring av stasjoner kjøre i Spania. "Sjekk at kjøretøyer i samsvar med bestemmelsene i forskrift om utslippskontroll, bremse ...".

Vi er nødt til å sjekke om de nye kontrollkravene ville ha vært nok for forhindre svindel som Volkswagen skandale, eller Dieselgate- utslipp. Sannheten vil være vanskelig å unngå misvisende hvis en produsent virkelig vil. I dette tilfellet produsenter har bedratt godkjenning sentre og ikke til ITV. Hvis enheten er fortsatt smart, vil den avgi litt og gi en annen virkelighet også i ITV sentre tall. Merker villedet lovlig programvare, og en av de sakene som ITV vil se med de nye reglene er disse smutthull av noen byttedyr er ikke så rimelig. ITV bør være rask, effektiv og billig og ikke et laboratorium. Med de nye reglene om styringselektronikk i ITV mentaliteter og bedrag vil bli endret. Snarere enn å unngå det onde, er det viktig å fjerne ønsket om å gjøre det.

OBD sjekker vil være komplementær til tradisjonelle tester utført på ITV. Fremgangsmåten for å kontrollere utslipp av eksosgasser vil være som før, men inspeksjon i bærerkontrollen blir tilsatt.

Du kan også være interessert

Dieselgate skandalen: VW vil gjøre en "detaljert og avgjørende" studie

Tyskland vil vurdere 630.000 biler ved irregulære utslipp

Ingen bil Diesel er i samsvar med utslippsstandard