Porsche Cayenne 3,2 V6

Porsche Cayenne 3,2 V6.Porsche Cayenne 3,2 V6.Porsche Cayenne 3,2 V6.Porsche Cayenne 3,2 V6.

Blandt dens dyder fremhæver linearitet og glathed med at levere denne magt, en funktion, der gør det en virkelig fængslende kørsel fra synspunkt drive din smag. Men der køber en Porsche søger mere end velkommen. også på udkig efter sportslige sensationer, og i denne forstand Cayenne V6 har forladt os noget koldt; fordi der kommenterede vinde effekt og drejningsmoment ikke efterfølgende afspejlet i udførelsen.

Faktisk de opnåede med vores test enhed resultater er afgørende. Den nye Porsche har brug for 12,2 sekunder at accelerere fra 0 til 100 km / t og 33,5 for at dække kilometer stående start. Korte acceleration tal, at selv halter bagefter dem, der opnås på det tidspunkt, Touareg. Det kan heller ikke siges, at deres modstandskraft er spektakulære, investere 250 meter og næsten 9 sekunder at gå fra 80 til 120 km / t er en periode og intet spektakulære målere, foruden repræsenterer opholder tilbage bag Volkswagen, model, på den anden side, er lidt tungere. Hvor er fælden? ...Skruer op / ned:Porsche Cayenne V6 har ikke nået 10 i dette afsnit for dæk monteret absolut asfalt; fordi takket være dens motor og reducere cortísimas og trækkraft kontrolsystemer, kunne denne Porsche står over ryggen eller faldende reelle vægge.
skyttegrave:Gade dæk igen begrænser mulighederne i bilen, dog, og evnen til at rykke udbyder elektroniske transmissions- og trækkraft kontrolsystemer, er i stand til at bevæge sig fremad, selv om kun et hjul har trækkraft kapacitet. Nem at overvinde meget stærke bro overfarter er maksimum.
Trin højderyg:Porsche kamp er ikke ligefrem lille, som altid udgør en hindring for adressering sådanne hindringer. Imidlertid er indstillelig tilbydes som en mulighed i sin højeste position, hvilket minimerer påvirkningen af ​​denne funktion som den bevæger sig væk undervognen jorden ikke mindre end 27 centimeter, hvilket er langt mere end Det tilbyder enhver TT.Ansvarlig, stort set, er dens skiftende. Og det er, at god tone, at denne sekvens Tiptronic for sin blødhed og det faktum, at have seks-trins automatgear er vundet, er devalueret på grund af nogle enormt lange udvikling. Mens tophastigheden er opnået i den femte og et godt stykke under injektionen snit. Med så lidt vellykket iscenesættelse springer mellem gearene er meget store og også lade den sjette gear udelukkende som en lettelse, som kun er brugbart på flad jord. Med andre ord, er fordelen, der ville give seks-trins gearkasse tabt.

Selv ledelse i automatisk drift-stilling "D" af joysticket, meget borgerligt, som påvist ikke kun deres vis langsommelighed i at reagere på de krav på speederen, men driften kurator for "quick-down" som opholder sig i en forholdsvis lang march ved at reducere, begrænse evnen til at håndtere forholdsvis hurtigt overhaling. Sidstnævnte, sammen med den ejendommelige overvældende, tvunget til at gå noget tid med sin fod "til bord", hvis du ønsker at opretholde en vis elasticitet af motoren, som i sidste ende udløser forbrug. Og hvis ikke, de er der for at bevise de 25,5 liter pr 100 km, der har indtaget vores test enhed, og at udføre en hurtig-touristy men aldrig sportslig kørsel.

For at opnå en vis dynamik og verve i inddrivelser, skal det altid holde motoren over 4500 rpm, hvilket betyder "passerer" automatisk drift "D" til at ty til manuel sekventielle skift brug. På den anden side noget, der ikke er et problem, fordi i modsætning til den automatiske tilstand, hastigheden af ​​reaktionerne fra kassen på denne måde, og deres ledelse, er meget tilfredsstillende så virkelig 'manualer' dette resultat. Det er således muligt selv har motoren falder godt selv indrømmer downshifts involverer at bringe hastigheden af ​​motoren til den skærende kant injektion.Vores test enhed har vist sig at være en af ​​de mest effektive våben, vi har prøvet ud asfalten halvdel. Klart den viskose permanente firehjulstræk med variabel distributionscenter differential og traktionssikringssystem (PTM), at udvikle evnen til at bevæge sig selv med et enkelt hjul trække.Men det er ikke alt. Porsche har også et effektivt system stabilitetskontrol (PSM), der aktiverer specifikke programmer for ABS og ABD orienteret især i terræn, og hvis arbejde forstærkes af den justerbare affjedring valgfri højde udstyret bilen, som tillader lav til at afværge ikke mindre end 27 cm fra jorden. Meget mere end nogen SUV tilbydes i standard konfiguration.
Med alt dette ikke mærkeligt, at der er få forhindringer som modstår Porsche. Men udover alt dette, den automatiske gearkasse Tiptronic har en meget kort reducere at give dig mulighed for at beskæftige sig med meget komplicerede trin trin menneske, og også en funktion kaldet "Hill Holder", der forhindrer bilen i at glide tilbage ved start på en skråning.
Med den ene og anden, op eller ned ramper maksimal hældning er en cinch.