Seat kunne lansere en stor SUV i 2020: super Ateca?

En super SUV på Seat? En stor Ateca kommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca kommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca kommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca kommer i 2020

om inntil en måned siden hadde jeg ingen SUV Seat på markedet, selv om, for en stund, det var mote kategorien, innen bare 4 år kan telle opp til tre modeller svært differensiert domstol. Fakta har blitt utløst i løpet av få uker. Faktisk har denne måneden av juli satt på salg Seat Ateca, den første SUV merkevare Spansk. Og det var nettopp i internasjonal presentasjon når presidenten i Seat, Luca de Meo, har bekreftet at og det vil dukke opp andre SUV merkevare i 2017, en bil basert på Ibiza ... og allerede har vi også snakket.

Seat 20V20vel, overraskelse har returnert i dag en scene. i henhold til Britiske medier samlet siterer uttalelser av en offisiell av selskapet Autocar, Sete ville være å studere muligheten for å lansere en ny SUV, i dette tilfellet større og plasseres over den nye Ateca. datoen ankomst kan være 2020... og selvfølgelig kunngjøringen synes ikke i det hele tatt urimelig hvis vi ser på alle presedenser.

Stor SUV Sete: synlige dimensjoner

Faktisk, den første prototypen tilsynelatende hun endte som gir opphav til Ateca Det var en stor SUV. Det ble kalt Seat 20V20 (den Bildene du ser i galleriet tilsvarer ham), Målt 4,66 meter lang (30 cm mer enn de Ateca) og hadde en lang akselavstand på 2,79 meter (Opp til 15 cm). Vi fikk til og med å ri på denne store SUV (på slutten av artikkelen vi forlater video) Og siden da den splitter hevdet at hans stil og design modeller ville komme helt fram til 2020. Det er ikke overraskende nå som store SUV Seat fremtiden vil ta mange funksjoner i denne 20V20. Men det er mer.

Rangere bilen gratisden Mimbres for denne hypotetiske stor SUV Seat er allerede gitt i VW-gruppen selv. Den nye Skoda Kodiaq (som denne uken vil gi deg mer informasjon) er en ny SUV de samme dimensjoner, mens Volkswagen har også bekreftet siden, over dagens Tiguan, vil det bli født andre større SUV (som vi døpte Tiguan XL), i begge tilfeller opp til tre rader og syv seter. Merkelig (eller ikke) snakkes i både store SUV Skoda og VW modeller av miljøet på 4,7 meter, med en akselavstand på 2,79 meter ... det samme som tilbys i hans tid som sete 20V20.

Stor SUV Sete: rekkevidde og motorer?

Tilsett 2 + 2, virker derfor som bør være i dette tilfellet 4 ... som ville sikkert føre til at nye store SUV Seat. Dette, i likhet med sine kolleger Skoda og Volkswagen ville bygge på MQB modulplattformen Tysk gruppe, men ved hjelp av en spesifikke utviklingen av lang akselavstand og større. Blant annet antar for eksempel at forhjulsdrift versjoner ikke allerede har vridnings bakakselen, men med en mer sofistikert multi-link tog. Ett av spørsmålene som hittil håndtert hodene til Seat var hvordan en modell som allerede er så stor i den spanske serien til en pris betydelig høyere enn hva kunden er vanligvis brukt Seat ville plassere. Og fortsatt er de diskutere om det, håper at deres nye SUV-spill (som Ateca) og kommende utbygginger endre filosofi en merkevare er nå klar vekst.

Future stor SUV SeatLite informasjon er kjent nå denne store SUV Seat hypotetisk. Men å vite hans basert arkitektur og er lett å gjette hvor du skal dra sitt utvalg. tydeligvis gi opp den mindre motor 3-sylindret 1,0 TSI ri Ateca, dette store SUV bør støvel i Diesel 2,0 TDI med 150 hk, som ville full toppen 2,0 TDI 190 hk. I mellomtiden, allerede i bensin, kjernen av intervallet komponere thrustere Versjon 1.4 TSI 125 og 150 hk, som skal være ferdig i løpet av en 2,0 TSI med 180 hk og. Som MQB-plattformen selv støtter hybrid mekanisk, er det lett å gjette at kan også ha en plugg variant... stil GTE versjoner av Volkswagen

Stor SUV Seat bør ha en front-stasjonen versjon og mest 4x4-versjoner med firehjulsdrift fra Haldex 5. generasjon anvendelse av den VW-gruppen. manuelle og automatiske dual-clutch sendinger ville bli lagt til et område, ville selvsagt ha den mest avanserte aktive sikkerhetssystemer merket med hinderet sensorene, automatiske bremsekontroller blind flekk og filskift adaptiv cruise control ... og, og i 2020 engang forestille meg at med nye funksjoner autonom kjøring. Funksjonelt, som Ateca, Ibiza, løven (eller hvilket som helst merke modell) Dette store SUV Seat skal være en av de mest funksjonelle modeller, romslig og i stand til i sitt segment. Det nye flaggskipet av merkevaren synes å være like sant i 2020. For nå forlater vi deg med videoen på Seat 20V20.

video Platformvideo Managementvideo Solutionsvideospiller

Du kan også være interessert i:

Slik at de vil være SUV VW konsernet

Seat Digital Museum: en virtuell tur

Seat Ateca vs VW Tiguan: SUV duell mellom mote