Det er Mercedes SUV Område: GLA, GLC, GLC coupe, GLE, GLS …

GLA til G, alle biler Mercedes SUVGLA til G, alle biler Mercedes SUVGLA til G, alle biler Mercedes SUVGLA til G, alle biler Mercedes SUV

Mercedes-Benz har flyttet til området for filosofi og SUV maker. Derav et område som opptar hvert tradisjonelle segmenter og dekorert med drivstoffeffektivitet, mekanisk styrke av den første, veien raffinement som forventes av en premium bil og opsjoner er fastsatt i sine kataloger styrke evnen av veien av de mektigste versjoner.

Derfor, fra den lille GLA, i hovedsak en SUV veien til den imponerende G, en av de siste all klassisk felt vi kan finne ulike dimensjoner, inkludert to attraktive coupé- kroppen varianter av motorer, gir og systemer et merke trekkraft veldig brede muligheter for valg. Alle av dem vil møte dem i neste Test Best arrangementet, som arrangeres i Las Rozas (Madrid) på 11, 12 og 13 November. I denne linken kan du allerede bestille time for å teste SUV du ønsker. Vi gjennomgår utvalget

Test Best SUVMercedes GLA

Utviklet på plattformen klasse, er Mercedes GLA den eneste Mercedes SUV med tverrgående motor og front-stasjonen 4x2 variant som slutter seg til midt 4Matic multiplate clutch. Sitt naturlige miljø er veien, som tilbyr smidighet og presisjon tannhjul.

maktFra 122-381 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,2 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4,42 meter
bagasjerom421 liter

Mercedes GLC

Erstatning GLK ikke bare tilbyr en mer moderne og dynamiske estetikk og GLK den erstatter. Det er også mer levelig og effektiv på alle områder, men beholder muligheten til å flytte fra det. Den, sammen med GLA alene om å ha en firesylindret motor og også incudes en kupé av Mercedes GLC aspekt mer dynamisk variant.

maktFra 170-367 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 5,0 l / 100 km
versjoner4x4
lengde4,66 meter
bagasjerom550 liter

Mercedes GLE

GLE erstatter Mercedes ML, den første Mercedes SUV, som vil bidra til å bryte de klassiske standarder for 4x4 anticipase SUV omdreining ved å ha en selvbærende, til uavhengige suspensjoner og ESP samarbeider med hjuldriv 4Matic. Det er deres eneste mulig veigrep og endringen er alltid automatisk. Plug-in-hybrid og 4MATIC annonserer et forbruk på 3,3 l / 100 km. Som GLC har også en variant coupé.

maktFra 204-585 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 5,9 l / 100 km
versjoner4x4
lengde4.82 meter
bagasjerom650 liter

Mercedes GLS

Den er laget av en Mercedes klasse S, som i seg selv er synonymt med avgrensning og exquisiteness både i materialer og kjøreatferd. Men Mercedes GL GLS erstatning tilbyr ikke bare plass til syv passasjerer og etablere effektiv V6 og V8-motorer, men tilbyr også praktisk tilleggspakke Off Road inkludert å redusere og luftfjæring.

maktFra 258-585 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 7,1 l / 100 km
versjoner4x4
lengde5.13 meter
bagasjerom680 liter

Mercedes G

hans 4x4 enorm kapasitet og en nesten unik tilnærming med stige ramme, stive aksler, girkasse og manuell differensialsperre tre gjør Mercedes G-klasse en av de siste rene land over hele verden. Men også det gir en brutal versjoner i stand til å tilby en slik hjerteskjærende stoppe ytelse som sin pris, mer enn 300.000 euro.

maktFra 245-630 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 9,9 l / 100 km
versjoner4x4
lengde4.21 meter
bagasjerom480 liter

Du kan også være interessert

- Den mest omfattende guide til å kjøpe en SUV

- SUV guide: de beste bilene å kjøpe i 2016 og 2017