Opel Adam Cup, nye våben til rally

Opel Adam CupOpel Adam CupOpel Adam CupOpel Adam Cup

kategori 'ADAC Rally Cup' i den tyske-konkurrencen 'Opel Rally Cup' det er en realitet. Den valgte for hendes bil er den Opel Adam Cup, som han allerede blev præsenteret i Geneve med sin galla rally. Bilen er i overensstemmelse med reglerne i R2 specifikationer for FIA, så du kan også deltage i en hvilken som helst europæisk konkurrence for denne type bil.

Opel Adam Cup er drevet af en benzinmotor ECOTEC 1.6 16V udvikle 188 hk og det har et maksimalt drejningsmoment på 19,38 mkg. Det er parret med en sekventiel gearkasse fem hastigheder.

Denne version 'racing' har også flere elementer 'Sport', som hans håndbremse 'fly-off', racing bremser Brembo firma, Sparco racing sæder, sikkerhedssystem Hans -belts flere punkter anclaje- og LCD-indikator gear.

Unge talentfulde i verden af ​​rally har mulighed for at afprøve deres færdigheder i 'ADAC Rally Masters', som har 40 Opel Adam Cup konkurrencer mellem Tyskland og Frankrig. af 25.000 euro du kan købe bilen i sin sport indstilling, kan køre på alle R2 Series i Europa.