Kobe Indledning Cup 2018: en ny formel racing i Spanien

Kobe Indledning Cup 2018: en ny formel racing i Spanien

Kobe Motor det kunne være kendt for mange ting: for at være en licenstager Toyota i Madrid, men også for at have i årevis for monobrand kop indvielse i Championship Spanien Earth Rally. Facing 2018 vil komme en lignende formel, men format kredsløb: Ny Kobe Cup Indledning, som det vil også blive gentaget i 2019 og 2020.

Bilen vil være den samme spiller, der deltager i CERT, den Toyota Aygo. I det nationale Grus involveret 21 enheder fremstillet Japanske urbane bil; for den nye Indledning Cup kredsløb det er stadig uvist, men for nu ved vi, at tilliden til forbehandlingsvirksomheder sig i stævner: ARC, Miramar, EBC, OMP, Braid og Tecnoshock.

den objektiv Ny Kobe Indledning Cup er klar: at tjene som læring for unge bilister (og ikke så unge) i kredsløb væddeløb, fremhæver en stor lighed blandt alle biler. Mesterskabet vil fem møder, der hver består af to fri praksis, kvalificerende session og to løb, disse møder på samme dag.

Kobe Motor garantier maksimal lighed verdensmesterskabet, og en minimal vedligeholdelse med bilen, gade dæk at reducere omkostningerne, uden at investere i dele, da de, der vil føre dem til en karriere, personlig opmærksomhed og gæstfrihed for alle hold.

den pris bil vil være 13.800 euro plus moms, selv om der er en særlig støtte formel. den registreringsafgift Indledning Cup for 2018 vil være 900 euro. Der vil være pengepræmier i hver test for de tre bedste spillere: 1050, 900 og 700 euro plus moms og trofæ henholdsvis. den Vinder af sæsonen du kan nyde "Semi-officielle" flyer for næste sæson 2019, mens den anden og tredje pilot har normalt pengepræmier.

Du kan også være interesseret

The World Rally Championship i Autopista.es

"Rocket", og Pepe López Suárez, med Peugeot Sport i Europa Rally Championship