Formel 1: bekræftet kalenderen 2016 med store nyheder

Formel 1: bekræftet kalenderen 2016 med store nyheder

Formel 1-kørere vil få mere arbejde 2016. Og det er blevet bekræftet kalender til næste sæson, som vil indeholde 21 flotte præmier, en mere end i 2015. Ud over F1 verdensstjerner Baku (Aserbajdsjan), gade kredsløb, som vil være vært for europæiske GP efter fire år (den sidste i Valencia i 2012).

Kalenderen har andre interessante nyheder. For eksempel mesterskabet vil ikke starte den 3. april, igen i Melbourne til Grand Prix i Australien. Kom lige efter det kinesiske Grand Prix følgende uge. Som du kan se, de Sepang kredsløb og høje temperaturer ikke længere modtage Grand Circus i begyndelsen af ​​verden: Malaysiske GP er forsinket til september.

En anden nyhed: Spanien, kredsløbet Montmeló et år som en kulisse, vil ikke længere være den første europæiske begivenhed. Afgiften for at modtage teams og kørere til det gamle kontinent vil være den russisk GP, som går fra oktober til maj, som er den fjerde løb i år.

The World Formula januar 2016 7 formål dobbelte uger; dvs to på hinanden følgende løb. Yas Marina i Abu Dhabi tæt på mesterskabet vil kaste et år i den sidste uge af november, mens den German GP har endnu ikke bekræftet scenarie (Eventuelt Nürburgring).

Global Calendar Formel januar 2016

- GP Austalia: 3 April.

- Kina GP: 10 April.

- Bahrain GP: 24 April.

- GP Rusland: 1 maj måned.

- Spanien GP: 15. maj.

- Monaco GP: 29. maj måned.

- GP Canada: 12 juni måned.

- GP Great Britain: 26 juni måned.

- GP Østrig: 3. juli.

- GP Europe (Baku): 17 juli.

- GP Tyskland: 31. juli.

- Ungarn GP: 7 August.

- Belgien GP: 28. August.

- GP Italien: 4ª September.

- Singapore GP: 18 September.

- Malaysia GP: 25:e September.

- Japan GP: 9th af oktober.

- USA GP: 23 af oktober.

- GP Mexico: 30. oktober.

- Brasilien GP: Den 13. november.

- GP Abu Dhabi: 27th November.