Dette er Formel 1 Alonso 2015

McLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

holdet McLaren, Britiske Formel 1 hold, var i stand til at teste sin roman officielt MP4-29H bil prototype, drivmiddel slangebøsse (Indtil videre de havde leveret motorer Mercedes), og som vil Fernando Alonso, Pilot næsten sikret for 2015 sæsonen (ingen officiel erklæring endnu).

Der skal teste McLaren-Honda MP4-29H Det har været reserve driver til holdet, Stoffel Vandoorne, som næppe kunne gennemføre tre omgange i testen (ca. otte timer) udført af FIA i sporing Yas Marina (Abu Dhabi). Efter anden runde, bilen stoppede på banen og McLaren ingeniører fik ikke bilen kunne re-shoot. Elektroniske problemer stablet op den ene bag den anden, og det var umuligt at finjustere mekanikken, selvom Eric Boullier -Director af holdet var begrundet i at forklare, at det er vanskeligt at knytte arbejdet i hans team med Honda, og det tager tid at nå fuld gensidig forståelse.

I mellemtiden, Yasuhisa Arai -Head af konkurrencen division sagde Honda- Den V6 motor er stadig under udvikling og de har brug for at foretage nogle forbedringer for at nå Australien (første løb i 2015 sæsonen) i de bedste betingelser.