Ny Volkswagen California XXL en stilfuld Camper

Den nye VW California XXL, i billederDen nye VW California XXL, i billederDen nye VW California XXL, i billederDen nye VW California XXL, i billeder

Volkswagen køretøjer virksomhed han har vises i Hall of Caravan Düsseldorf (Tyskland) prototype af sin nye California XXL. En model med brandet disembarks i segment camper stort format under anvendelse af et ramme sit sortiment af varevogne Crafter, i dette tilfælde med en længde af 5986 mm, selv om udvidelse som den bæres på toppen bagtil stretching dimensioner I alt indtil 6238 mm, med en højde samlede 2.900 mm, af 2.200 mm svarer til den indvendige frihøjde.

den VW Californien XXL er en "Concept" i hvilke opløsninger flyder sammen meget nyt, som bruser eller køkken Ræk ud efter tage plads til maksimum og opnå større livability til fire passagerer.

den lysstyrke interiør sikrer en tag panoramisk 3,70 m langt og 1,10 m bred, som ved nat Det lov til at sove watching stjerner begge seng placeret på forsiden førerhus, i løbet af dagen folder via en mekanisme elektrisk, eller senere.

VW California XXLalle vinduer krystaller har dobbelt tremmer tilsløring, og netværk antimosquitos.

den salon Det er konfigureret af en lænestol tosædede med sæder dreje førerhuset 180 grader, samlet omkring et klapbord af en meter lang. Dette område, ligesom resten af køretøj, Det har anderledes shots strøm til tv, telefon og andre enheder, samt belysning farve og intensitet variabler.

den udstyr Køkkenet har en bordplade strækbart, som det tjener bord at skære og på hvilke huder to esser til gas indsamlet med et system elektrisk, og en vask. i møbler vi fandt under to køleskabe 50 liter hver, sammen den skuffer bestik og kabinetter til mad. i møbel toppen var integreret en kop kaffe kapsler, udover tælle med en generøs hule for andre hjælpsom.

den største udfordring til ingeniører Han har været at integrere en førerhus bad i hvilken dispusiera alle tjenester, som bruser, kemisk WC og vask, ranking minimal plads. For det har designet systemet kupé som Extensible åbner hall mod køkken, tillader funktioner en hall af 1.200 mmlænge ved 600 mmbred.

VW California XXLden udstyr Tekniske indeholder en depositum vand rengøring af 140 liter og en af affald af 90, sammen med en tank gas 37 liter, alle med munden belastning i udvendig.

begge håndvask som hans hanen, som det er strækbart for at give service også bruser, kan fold, mens lugtfri Det er fast. en varmelegeme gas er ansvarlig at generere varmt vand sundhed og varme anvendes systemet gulvvarme, alle gerne til drev af lys, automatisk åbning ovenlys eller varme eller beluftning, kan styres ved ansøgning installeret i en tablet eller på konsol køretøj.

til garanti den mobilitet af denne nye California XXL for alle gange af året, installationer den motor af 177 hk Crafter område, transmitteret strømmen til fire hjul ved en 4Motion-system Haldex differentiale. som suspension Det har valgt en ordning dæk tillader regelmæssig højde og tilt køretøjet hvert øjeblik.