Beste campingvogner og bobiler nåtid og fremtid

Campingvogner og bobiler beste øyeblikket i bilderCampingvogner og bobiler beste øyeblikket i bilderCampingvogner og bobiler beste øyeblikket i bilderCampingvogner og bobiler beste øyeblikket i bilder

De viktigste merkevarer campingindustrien De har samlet seg på den 32. utgaven av Salon Camping de Barcelona, ​​hvor de har vist de beste campingvogner og bobiler nåtid og fremtid.

Mer enn 24.000 meter med utstilling der de var i stand til å se og sammenligne, over 600 kjøretøy alle modeller og versjoner som er tilstede i sektoren bobiler, campingvogn, og et bredt utvalg av løsninger i form av carrozados campervan med ulike utstyrsalternativer for å møte behovene til alle brukere.

alle modeller Priser og størrelser, med et interessant utvalg av innvendige fordelinger for å passe kravene alder, familie, type reise og andre fritids eller sportslige aktiviteter for å øve.

Hva er trenden i verden av bobiler?

Campingvogner og bobiler innei bobiler industrien, enstemmig trend i fordelingen av huselementene som er stort sett alle produsenter, med fokus på plassere øy-type bak senger- som hjem- og sentrert korridoren på begge sider og avvikende variant tilgang til begge sider i den sentrale delen senger.

To løsninger som skiller seg ut for enkel tilgang og som i dag har fortrengt det forrige "fransk" senger, Plassert i lengderetningen på den ene side av kjøretøyet, eller plasseres i en tverrliggende stilling, selv om det sistnevnte fortsatt er også et alternativ for de som trenger en stor garasje.

Kjøretøy for alle budsjetter, med forslag som i tilfelle av bobiler stige 200.000 euro.

Hvis du ønsker å se bobiler som vil snakke om i svært nær fremtid, oppmerksomme på fotogalleriet som vi har utarbeidet.

Du kan også være interessert

- Møt nasjonal lovgivning på bobil og campingvogn

- Alle nyheter lastebiler, busser og varebiler