2017 Audi RS 3 Sedan 4 døre og 400 hk

Audi RS 3 Sedan: alle fotos af nye sportsgreneAudi RS 3 Sedan: alle fotos af nye sportsgreneAudi RS 3 Sedan: alle fotos af nye sportsgreneAudi RS 3 Sedan: alle fotos af nye sportsgrene

Audis stand på 2016 Paris Motor Show går ikke ubemærket hen. Blandt de nye funktioner, ser det for første gang Audi RS 3 Sedan 2017, som under varemærket Audi Sport fase vil begynde presales i Kina og USA i foråret 2017 for derefter at nå vores marked i slutningen af ​​året. Dette er den mere dynamisk variant Audi A3, der skjuler den nye køre 2,5 TFSI med 400 hk magt, 33 hk mere end dens forgænger. Vi bliver så taler om de fem mest magtfulde motor cylindre i verden, det forsikrer os mærket med de fire ringe. 48,9 MKG dens maksimale drejningsmoment er til rådighed mellem 1.700 og 5.850 omdr./min. Og grave dybere i deres tal, Audi foran os, at de kompakte model RS accelererer fra familie 0 til 100 km / t på blot 4,1 sekunder, og top hastighed er 250 km / t (Eventuelt Audi kan øge denne grænse til 280 km / t. Den nye Audi RS 3 Sedan har S tronic dobbelt kobling syv-trins Samlet system, permanent quattro og er standard med 19-tommer hjul med 235/35 (hvis du foretrækker, som en mulighed kan monteres dæk 255/30 format for forakslen).

den Nye Audi RS 3 Sedan 2017 Det er nu lettere, 26 kg mindre end sin forgænger. Den benytter en dobbelt injektion i indsugningsmanifolden og i forbrændingskammeret og Audi valvelift system til variabel styring af udstødsventilerne.

Med hensyn til base model, A3, vokser dens spor (20 mm foran og 14 mm på bagakslen) og hjulet er mere fremtrædende. Specifik diffusor og store udstødningsudgange også give personlighed til de nye Audi RS 3 Sedan.

Audi RS marts 2017Audi RS 3 Sedan 2017: Inside

Vi sad i den nye Audi RS 3 Sedan og vi finder et interiør færdig i mørke toner og døre høflighed belysning med RS logoer 3. Læderrat fladtrykt i bunden og sæder sportslighed er betrukket med nappa også dekoreret med RS 3 logo på seatbacks. så valgfri De er tilgængelige sæder RS sportsgrene med integrerede nakkestøtter, perforeret polstring og rombeformet mønster.

0217 Sedan Audi RS 3: udstyr

Udstyret i Audi RS 3 Sedan omfatter 7 inch MMI, der er indsat elektrisk. Driveren informationssystem omfatter en indikator placeret ladetryk, olie termometer og et stopur til laptid kredsløb. Valgfrit kan du udstyre den digitale instrumentpanel Audi virtuelt cockpit med en 12,3-tommer skærm, hvor du kan vælge mellem tre former for præsentation af oplysninger. En af dem er RS ​​tilstand, hvor omdrejningstælleren er formand for midt på skærmen, med oplysninger såsom kræfter, moment eller dæktryk G.

2017 Audi RS 3 Sedan: nye hjælpesystemer

Blandt de hjælpesystemer og kørsel bistand, den nye Audi RS 3 Sedan inkorporerer kørsel assistent syltetøj Audi trafikprop assist, som tomadurante få sekunder styringen kontrollen over køretøjet i tung trafik op til en hastighed på 60 km / t. også, emergecy Assist System, som automatisk stopper køretøjet om nødvendigt, og tværgående trafik assistent Audi bageste tværgående trafik assistere, der advarer om mulig crossover køretøj, når de forlader en parkeringsplads.

Du kan også være interesseret

Paris Motor Show: alle vonbedades bil, en efter en