Opel Mokka X: test og nye SUV priser

Opel Mokka X 2017: Test og bilderOpel Mokka X 2017: Test og bilderOpel Mokka X 2017: Test og bilderOpel Mokka X 2017: Test og bilder

Vi har reist til Edinburgh i Storbritannia, for en første test kontakt Opel Mokka X, en ny bil basert på Opel Mokka som ble lansert for fire år siden, men at det tyske merket har dypt omformet for å understreke sine kvaliteter innen SUV urban stil, med mye aksept nå blant allmennheten.

Opel Mokka X: ny design og mer tilkoblet

den Opel Mokka X måler 4,28 meter lang og vi får i nærheten av flyplassen sa skotske byen å umiddelbart sette pris på de endringer i utseende som oppdatere ditt bilde. Først av alt trekker oppmerksomheten til sin frontal, hvor vi observere hvordan de har redesignet støtfangere, grille og frontlykter. Når vi nærmet tilbake å lagre bagasjen i deres trunk 356 liter, Vi ser også hvordan de ombygde baklykter og støtfangere dette området. I flåten Opel Mokka X Edinburgh venter oss i ikke mangler enheter med to nye kroppen farger, den orange Amber og rød Scarlet.

Opel Mokka XBakkeklaring presentere Opel Mokka X og plasseringen av setene gjør det mye enklere tilgang innenfor dette SUV. En av de tingene som skiller seg ut er ny konstruksjon av dashbordet, ha visse assosiasjoner stil med allerede kjent fra Astra 2016. Videre har den tyske mark sterkt strevet for den nye Mokka X cale mellom ungt publikum, dermed har lagt spesiell vekt på integrering av en ny generasjon av sin IntelliLink multimediasystem, med full kompatibilitet med begge enhetene produsert av eple og de som er basert på Android, Bare små forskjeller i hovedskjermen, når det er hensiktsmessig, vil være 7 til 8 inches. den habitability endres ikke mot Mokka forrige.

Opel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X, veldig givende

med rutómetro veilede vi kjører med bil til Dalmeny House og for dette har vi Mokka 1.6 CDTI 136 hk X, den mekanisk turbodiesel som vil bli mest etterspurt av publikum, ifølge Opel, også er de Bensin 1.4 Turbo 140 eller 152 hk og diesel 1,6 CDTI 110 hk, den sistnevnte bare for flotas-. Etter et kort besøk til spektakulære palasset-festningen knyttet til den kongelige familie, fortsetter vår reise til det skotske høylandet med vår Mokka X utstyrt med AWD og manuell girkasse -Det kan også være 4x2 eller bære et automatgir momentomformer og seks tannhjul-. dette turbodiesel fire sylindere vist ganske raffinert, uten å vise for sterke støynivåer i akselerasjon. Skyver vel ved lave hastigheter på grunn av sin lyse paret, og gir en meget lineær effektlevering til mer enn 4000 rpm. Sammen presenterer det mest tilfredsstillende svar, spesielt når vi reiser raske seksjoner, å bringe ut en glimrende forbikjøring optimal henting og forbruk veldig fornøyd -I godkjent herved 4,1 l / 100 km-. Styring føler fornøyd og også endre mens innstillingen av suspensjonen er ganske fast.

Opel Mokka inne XOpel Mokka X: nå Campero

Videre X følger den nye nomenklaturen Opel Mokka, den tyske produsenten ønsker å identifisere større sikkerhet for reise utenfor asfalten, så det vil fortsette å bruke dette brevet i fremtidige modeller. Under turen vi ventet en liten strekk off road, å se kvalitetene til nye Mokka X. Svaret spor mellom de skotske skoger har vært upåklagelig, med multidisc clutch elektronisk system som kan fordele dreiemoment mellom for- og bakhjulene på 100: 0 til 50:50, avhengig av kjøreforholdene. Det er klart at med 4x4-versjoner Mokka X campera forpliktelse til en mer personlighet enn noen av sine viktigste rivaler, som å bruke kraftigere uncheck mekanisk. I alle fall, dette SUV Den har en prioritert satsing på asfalt, til tross for sin utstyr også tilgjengelig i en nyttige kontrollutfor.

De første enheter av Opel Mokka X De vil ikke bli levert før måneden oktober, men og bestillinger for denne SUV tillatt Det tilbys med tre utstyrsnivåer: Selective Excellence, forretninger (for 1,6 CDTI 110 hk bare) og Color Edition. Hele serien leveres som standard: cruise control, kjørecomputer, fire elektriske vinduer, lettmetallfelger og Bluetooth og multimedia-system med syv-tommers berøringsskjerm. I de øvre oppsigelser kan ha en adaptiv belysning med LED, ergonomiske seter sertifisert av AGR, varsle ufrivillig skifte kjørefelt, leser skilt, assistent fjernlys, Forward Collision Alert og OnStar tjenesten Opel, meget nyttig i nødstilfeller. en valgfri OPC Line Sport pakken vil også bli tilbudt.

Opel Mokka X: Prisene for Spania

Opel Mokka X 1.4 Turbo 140 hk 4x2 19.500 euro Selektiv

Opel Mokka 1.6 CDTI X 4x2 136 hk 21,300 euro Selective

Opel Mokka 1.6 CDTI 110 hk X 4x2 Forretnings: 21,400 euro

Opel Mokka X 1,4 Turbo 152 hk 4x4 Aut. Excellence 25,580 euro

(*). Salgsfremmende rabatt fares inkludert

Du kan også være interessert

- Audi Q5 vs BMW X3: En Gunfight SUV 2017

- Hva er feil av biler og kompakte SUVer beste selgere?

- ¿SUV eller familie? Vi velger den beste bilen for familien