Ford kant og Ford Kuga Vignale Vignale Concept, dukkede op i Geneve

Ford kant og Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord kant og Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord kant og Ford Kuga Vignale Vignale ConceptFord kant og Ford Kuga Vignale Vignale Concept

Efter fremkomsten relativt nylig Ford Mondeo Vignale (medio 2015), nu er det i starten af ​​det Ford Kuga Vignale Concept, Ford kant Vignale og Ford S-Max Vignale, den første af dem stadig som begreb og de to andre, da de kommer på markedet. med efternavnet Vignale, Ford range fordele fra en æstetisk 'præmie', Og omfatter kraftfulde motorer og luksuriøse serviceydelser og personlig opmærksomhed, som ifølge Ford, søger meget kunder sådanne modeller. På Geneve Motor Show, de har fået lov til at se den seneste udvikling.

Ford kant Vignale

den Ford kant Vignale Det er placeret på toppen af ​​SUV området thi ovenfor Kuga og Ford Ecosport-, tilvejebringelse eksklusive organ farver, såsom brunón; Metallic 'Ametista Scura' og 'White Platinum Vignale'. Fronten er udstyret med en sekskantet gitter sort farve med krom færdig ramme samme tone bruges omkring tågelygterne. Også det bruger hjul poleret aluminium 19 inches.

Interiøret, i mellemtiden, så Læder 'Windsor' smoking stil med syninger og tilbydes i lyse farver eller mørk ibenholt kashmir. Infotainmentsystemet tilbydes er den nye SYNC3 (Også i Ford Mondeo Vignale og Ford S-Max Vignale) Med funktioner tilgængelige via en otte-tommer skærm. En interessant teknologi, der inkorporerer den Ford Active Sound Control, der fanger støj, der når kabinen og annullere ved at sende lydbølger gennem lydsystemet.

Mekanikken, der tilbydes i Ford kant Vignale Det er den eksklusive motor, der tilbydes, drivmidlet Biturbo diesel 2.0 TDCi niveauer 180 og 210 hk.

Ford Kuga Vignale Concept

med den Ford Kuga Vignale Concept, den Geneve Motor Show 2016 lækkerier os med et eksempel på SUV på sit højeste speciel afslutning. I den schweiziske begivenhed er det blevet tilladt at se farven 'Vignale Palazzo Pearl', Med sorte accenter på kølergrill så som en del af tågeforlygter.

I dette tilfælde, hvis motorer tilbydes er af 1,5 Ecoboost benzin 182 hk og Diesel 2,0 TDCi 150 og 180 hk.

Hvilke tjenester præmie 'byder Vignale'

købe en Ford Vignale Det betyder adgang til højere og luksuriøs finish af intervallet, med særtilbud tjenester såsom agentur Samlet Management, har specialiseret sig i rejser og livsstil. Blandt sine kampagner, finder vi ture til steder som høj indkøb Grayshott Spa og Hotel Storbritannien, French Open Tennis eller Monaco Grand Prix Formel 1.

en IPAD taske og en dokumentmappe med design Vignale indbefatter også, foruden en mobil applikation (Smartphone Vignale service), Der giver adgang til indhold livsstil i tidsskriftet 'Vignale' samt en forhandler locator, funktion Ford Vignale Park Me (Finder det sted, hvor du har parkeret), og Ford Vignale Én Ring (Quick nødopkald).