Ssangyong XAVL, så den nye syv-sæders SUV

Ssangyong XAVL. de bedste billeder af en interessant SUVSsangyong XAVL. de bedste billeder af en interessant SUVSsangyong XAVL. de bedste billeder af en interessant SUVSsangyong XAVL. de bedste billeder af en interessant SUV

Selvom præsenteret som en konceptbil på 2017 Geneve Motor Show, er det svært at undgå, hvad Ssangyong lettere end sådanne biler passere, med få variationer, produktion. Og det håb vil ske med den barokke Ssangyong XAVL, med et design (Robust Æstetik) Korando inspireret af 90'erne, afhængig af mærke.

Med sine 4,63 m lang indtage en plads over Ssangyong XVL (4,40 m, de facto en version "lang" Ssangyong Tivoli) tilvejebringelse derudover tilgængelighed tre rækker af sæder med i alt syv sæder. Som et koncept, hver af dem indtager en Uafhængig bænk i XAVL, en idé, som sandsynligvis ikke ville nå produktion bil til kostpris. Disse sæder kan foldes og glide med henblik på at give maksimal fleksibilitet til transport af passagerer eller fragt.

Ssangyong XAVLSsangyong XAVL, motorer og udstyr

Dens nærhed til produktion bil er sådan, at selv Ssangyong forventer, at motorerne kan have den XAVL, både trykladning. På den ene side, en hidtil uset 1,5 benzin 163 hk; på den anden side den velkendte 1,6-liters diesel, men med 135 hk. I begge tilfælde kombineret med front og kasser seks-trins manuel gearkasse, men Diesel kan også have en automatisk med det samme antal af relationer. Begge motorer tæller med stop / start-system og henholdsvis med et gennemsnitligt forbrug på 6,5 og 4,6 l / 100 km. Med automatisk transmission, ville Diesel være 5,7 l / 100 km, hvilket svarer til 150 g / km CO2.

blandt de Ssangyong elektroniske hjælpemidler XAVL ville være kollisionen advarsel eller sammenstød med automatisk bremsning; som vælger typen af ​​belysning ifølge den trafik, vedligeholdelsessystemet i detektering skinnekøretøjet i den blinde eller sæt af tværgående trafik alarm. Også en semiautomatisk parkeringssystem.

Bidrag vil blive slående airbag, der strækker sig over hætten rammes eller forekommende mellem de to personer i forsæderne, adskille dem.

Et infotainment system baseret på en skærm på 10,3 "tillade internetadgang til alle passagerer også tillade browser kontrol, aircondition, telefon ...