Tamo racemo, den første teknologi sport Tata Motors

Tamo racemo, sport teknologi, som Tata Motors lancerer mærke og modelTamo racemo, sport teknologi, som Tata Motors lancerer mærke og modelTamo racemo, sport teknologi, som Tata Motors lancerer mærke og modelTamo racemo, sport teknologi, som Tata Motors lancerer mærke og model

Det er en sports coupe der kombinerer italiensk design, indisk opfindsomhed og en masse teknologisk innovation. Faktisk er den indiske firma praler med, at Tamo er racemo første bil 'phygital'. Dette koncept, sammen af ​​'fysisk' og 'digital' refererer til det, som hører til den digitale verden og den fysiske verden på samme tid. Og, selvfølgelig, har Tata Motors taget afsnittet teknologi alvorligt: ​​bilen omfatter systemer permanent forbundet til skyen, geospatiale kortlægning og en omfattende grænseflade for at optimere menneske-maskine-kommunikation.

Men også bilen vil være til rådighed, denne gang i digitalt format på Bilspil spil Forza Horizon 3. Circuit vil være den version, som selskabet har planer om at lancere senere under navnet racemo +. Og det vil være den første indiske bil til at blive vist i denne serie af spil.

'Vi lancerede vores submarca Tamo som en måde at nærme nye teknologier, "forklarer Guenter Butschek, administrerende direktør for Tata Motors. Den racemo er den første udgivelse af Tamo, og vores uventede spring ind i fremtiden, "tilføjer han.

'Fra stil og design til den erfaring og teknologi, den racemo er en udvidelse af klientens personlighed, en del af sin digitale økosystem, og bryde isen med en radikal ny tilstedeværelse vække interesse for mærket', også indikeret Butschek.

Den racemo er designet i tegnestuen Torino Tata Motors, og bygget en multimaterialesprøjtestøbningsmaskine struktur klemt patenteret under navnet Moflex, en teknologi, der giver en større frihed i udformningen af ​​kroppen. Det er en teknologi, der aldrig før været anvendt i personbiler.

Med hensyn til ydeevne, er det racemo udstyret med en turboladede benzinmotor på 1,2 liter tre-cylinder Det skaber en effekt 190 hk og et drejningsmoment på 21,4 mkg. Nye fra en automatiseret gearkasse med rat paddles sekstrins, denne motor kan bilen nå op på 60 mph (96 km / t) fra en stående start i mindre end seks sekunder.

selv Tata har ikke givet en præcis dato for lanceringen, det forventes, at en prøve enhed produktionsmodel på Auto Expo Indien 2018 er udsat for.

Du kan også være interesseret

Geneve Motor Show 2017 i Autopista.es

Geneve Motor Show 2017: Alle nye bil

Tata Hexa 2017: SUV Tata kvalitet