Bentley Mulsanne 2017 renoveret luksus og lækkerhed

Bentley Mulsanne 2017 udviklingen i britisk salonBentley Mulsanne 2017 udviklingen i britisk salonBentley Mulsanne 2017 udviklingen i britisk salonBentley Mulsanne 2017 udviklingen i britisk salon

Geneve Motor Show 2016 er under opsejling. I den schweiziske begivenhed vil du ikke mangle Bentley, der tager dig der et godt eksempel på innovationer som Flying Spur V8 S eller SUV Bentayga. Nu har vi set tre gode nyheder, alle indrammet i Bentley Mulsanne familien, mere luksuriøs og stor salon rækkevidde britisk.

Bentley Mulsanne, Mulsanne Mulsanne Hastighed og lang akselafstand De er opdateret til at lancere snart står over for denne 2016. kosmetiske ændringer De er til stede i både kroppen og kabinen samt teknologisk. Uden at miste lidt af elegance, sans for detaljer og lækkerhed, den opdaterede Bentley Mulsanne får en ny front kofanger i ét stykke, ny motorhjelm, radiator boliger, forlygter, søjlen selv ... er nogle af de nye funktioner britisk limousine.

Hvis vi ser på interiør den Bentley Mulsanne, materialer er også blevet forbedret for at skabe en moderne atmosfære: Hardwoods, læder (fås i 24 forskellige farver), indvendige paneler, ... det britiske firma ønsker sin mest luksuriøse model er nu mere moderne og kan tiltrække et yngre publikum.

Bentley Mulsanne 2017

Højdepunktet sikkert fundet inde i Bentley Mulsanne, men i teknologiske sektion. I denne henseende den britiske salon i tre versioner, modtager helt nye multimediesystem, Fås i forskellige Bil touchscreens: Det vigtigste er 8 inches, mens beboerne i de bageste sæder har til rådighed et par tabletter af 10,2-tommer skærm 4G, WiFi og Bluetooth, og også kan trækkes ud af bilen.

En 60 GB harddisk kapacitet, fuld tilslutning smartphone med bilen, satellit-tv og også med mere kraftfuld lyd udstyr på markedet så vidt angår produktionen biler: Naim, med 20 højttalere og en forstærker 2200 W. er nogle af de teknologiske funktioner, uden at tilføje alle tilbydes i sikkerhed sektion, der bringer Bentley Mulsanne i renoveret.

i mekanisk sektion Intet nyt produkt. Bentley Mulsanne og Mulsanne (25 cm længere) lang kamp stadig villig 6.7 atmosfærisk V8 med 507 hk magt. I tilfælde af Bentley Mulsanne Hastighed, dette tal stiger til 537 hk, mens momentet er 112,2 mkg. Dette vil gælder at accelerere fra 0 til 100 km / t på 4,9 sekunder og opnå 305 km / t. Luftaffjedring, forskellige køreprogrammer og højtydende bremser giver merværdi til Bentley Mulsanne, en luksuriøs, komfortabel bil og på samme tid sporty.

Bentley Mulsanne 2017

Du kan også være interesseret

En luksuriøs tur ombord vores Bentley Mulsanne Hastighed (video)

Første test: 2016 Bentley Continental klassiker opdateret