BMW M760Li xDrive, BMW mest magtfulde øjeblik

BMW xDrive M760Li, hælde strømBMW xDrive M760Li, hælde strømBMW xDrive M760Li, hælde strømBMW xDrive M760Li, hælde strøm

For et par dage siden fortalte vi jer om B7 xDrive Apina en særlig forberedelse af den tyske coachbuilder BMW 7-serie med 600 hk. Dengang kaldte vi noget lignende 'M7 endnu ikke eksisterer. " Nå, sirenen sang og BMW har nået mærket af München har netop bekræftet, hvad der kunne meget vel være den sande M7 og De fleste magtfulde produktion BMW i dag (Der var en M5 30th Anniversary, der kom til magten på figuren).

Det er den BMW xDrive M760Li, også 600 hk men fra en ny og kæmpe motor V12 6.6 benzin med teknologi M Performance 'TwinPower Turbo'. Parret er også spektakulære, 81,6 mkg fra 1.500 rpm og dens performance: 0 til 100 km / t i 3,9 sekunder og en spidshastighed 250 km / t, enten 305 km / t pakken 'M-driver'. Raudal al denne magt og drejningsmoment vil stoppe de fire hjul (overvejende fremdrivningssystemer) gennem en Steptronic automatisk otte-hastighed som også er blevet optimeret.

BMW xDrive M760Li

Tysk luksus sedan i sin lang akselafstand krop (5.23 meter lang) og en sum store sportsbegivenheder egenskaber, som de føje til luksus, eksklusivitet, ekstrem opmærksomhed på detaljer og komfort, som du antager en bil som BMW 7-serie og alle med den V12 mest kraftfulde produktion BMW har nogensinde er bygget, med twin-turbo teknologi, hver er placeret til ydersiderne af to bredder af 'V' og være ansvarlig for tilførsel seks cylindre hver.

En dynamisk niveau, BMW xDrive leveres som standard M760Li chassis 'Executive Drive Pro', som havde premiere den nye generation af BMW 7-serie. Denne tuning bil kommer med et chassis styresystem og pneumatiske dæmpning på begge akser, der virker direkte på indstillingerne suspension og dæmpning vibrationer og reducere svajer inde og øge komforten. Derudover er den tyske repræsentation sedan leveres også med integreret aktiv fire-hjulsstyring.

BMW xDrive M760Li

BMW M760i xDrive: indvendigt og udvendigt

Vi kunne ikke forvente noget andet end en krop med sport inventar i den nye BMW xDrive M760Li. Af serien indeholder en M aerodynamisk kit, med større luftindtag i den forreste forklæde, grå detaljer 'Cerium' farve, hækspoiler, valgfri hækspoiler og eksklusive hjul med lys legering M 20-tommer højtydende dæk og foran 245/40 R20 275 / 35 R20 bag. Vi har heller ikke glemme den sportsudstødningssystem med regulering af sommerfugle, for en forbedret lyd, og sports bremser også underskrevet af M Performance.

i interiør, ingen mangel på kvalitet, finish og finish, såsom nappalæder, trim Alcantara tag Antracit, interiør trim hårdttræ, elektrisk justerbare sæder, ... Nor mangler sidste teknologi i afsnittet sikkerhed, tilslutningsmuligheder og komfort. For eksempel, at systemet styringsbistand, vejlede funktion i den vognbane, advarer side trafik, touch kontrol 'iDrive' -funktion gestus kontrol og, selvfølgelig, den 'BMW Connected Drive' med alle tilslutnings- funktioner med smartphone.

eventuelt, BMW M760i xDrive kan vælge fra den slut 'Excellence' at i modsætning til hvad du måske tror, Det bærer uden ekstra omkostninger. Ja, dispenserer den aerodynamiske kit M for de kunder, der foretrækker et billede luksus desing sportsånd. Yderligere tilføjer andre eksterne og på bærerbestanddele og hjul med forskellig udformning.

BMW xDrive M760Li vil være på Geneve Motor Show i et par uger og vil ankomme i Spanien i sidste kvartal af 2016. Vi kender ikke prisen for vores marked, men vi kan tage som en reference til nærmeste BMW 7-serie lang akselafstand dyrere hidtil, med 449 hestekræfter, det sælger for 139.000 euro.

BMW xDrive M760Li

Du kan også være interesseret

Vi testede BMW 7-serie 730D xDrive, øverste bil

2015 BMW M6, sportslighed og eksklusivitet forbedret