Volvo V40 2016: interessante ændringer før den nye generation

Volvo V40 2016 større renoveringVolvo V40 2016 større renoveringVolvo V40 2016 større renoveringVolvo V40 2016 større renovering

Den rygtemøllen pegede på Volvo vil præsentere i år en ny generation af sin model kompakt V40, men det, vi ser i Geneve Motor Show vil være en sidste opdatering af design, motorer og udstyr at styrke positioneringen af ​​den nuværende V40 og dets marked udgave crossover, V40 Cross Country.

den ny fyrtårne fremad er kendetegnende for Volvo V40 2016, at følge den linje stil nye Volvo, tegne med dagslys af leds en linje, der repræsenterer hammer Thor, gud torden i den nordiske mytologi.

I øjeblikket volvo Det har anvendt alt for at forny hans spektrum høj, først med SUV XC90 og derfra, under samme modulær platform SPA ny opfattelse, ny salon S90 og derefter familiær variant V90. den V90 Det vil være den store nyhed volvo i Geneve Motor Show og i mindre grad, det er allerede blevet præsenteret for pressen med dynamisk test, herunder sedan variant S90.

med sin spektrum høj ambitiøst renoveret, volvo Han derefter foretage den fornyelse hans model kompakt, den V40. Det kunne være 2018 når det kom til markedet og på en ny platform. For den nuværende V40, volvo Han tog platformen Ford Focus nutidige, på et tidspunkt, som var ejet Volvo mark jakke. Nu i hænderne på gruppe kinesisk Gely, volvo synes at gå gennem en økonomisk fremragende stand (dets mere end 500.000 solgte i 2015 enheder er en rekord for svenske mærke) Og i denne forstand, volvo Det har egne midler til fuld udvikling en ny model af deres standarder.

Volvo On Call Volvo V40 i 2016

den intelligent anvendelse opkald Volvo On Call, tillader fjernadgang og kontrol over en bred vifte af funktioner i bilen modtager en væsentlig opdatering bliver også en del af den fornyede Volvo V40 2016.

I sidstnævnte udviklingen af ​​Volvo On Call service allerede har bærbar tilslutningsmuligheder (Apple Watch / Android Wear) i forbindelse med det nye system Microsoft Band 2, som tillader kontrol og stemmekommandoer til bestemte funktioner smartphones baseret på den Windows 10 operativsystem.

Du kan også være interesseret i:

Det faktiske forbrug af Volvo-biler

Volvos fremtid