Officielle: så er Honda Civic Type R 2017

Den nye Honda Civic Type R 2017 i billederDen nye Honda Civic Type R 2017 i billederDen nye Honda Civic Type R 2017 i billederDen nye Honda Civic Type R 2017 i billeder

den Type R-version af den nye Honda Civic er det officielt, efter optræder på Geneve Motor Show 2017. Inden fire måneder, og i juli, vil nå forhandlere af mærket.

Denne gang, og i modsætning til hvad der sker i tidligere generationer, den nye Honda Civic Type R 2017 er tilgængelig næsten fra start at markedsføre den nye Civic.

den 2017 Honda Civic Type R Det tilbyder en meget spektakulære billede, endnu mere end den tidligere model, som næsten passere for en racerbil godkendt til rullefelt. Det har gjort en omhyggelige arbejde i vindtunnelen og har således med flere aerodynamiske anordninger. Det er ikke en simpel "æstetiske makeup" og hvert element har en specifik funktion for fremragende modstandskoefficient og både et højt løft ved høj hastighed.

den ny monocoque chassis den 2017 Honda Civic Type R byder også på mange fordele fra synspunktet af dynamik, og beviset er, at Det er en 52 procent stivere end før, mens akselafstanden Det giver mere komfort og forbedre deres adfærd, hvad der også opnået takket være den ny multilink suspension bageste erstatter den tidligere torsionsstivhed akse. Som i den forrige generation model, puder de er pilotforsøg, men i dette tilfælde er der tre driftstilstande, der kan vælges, afhængigt af den drivende programmet; derfor også det varierer indstillingen af ​​adressen, gas respons og drift af de drivende hjælpemidler.

2017 Honda Civic Type RHonda Civic Type R 2017: motor

den motor den 2017 Honda Civic Type R forbliver den 2 liters turboladet, men takket være små ændringer i den elektroniske styring, De tjener 10 hk mere magt til at nå 320 total CV, mens parret maksimum opretholdes i 40.78 mkg. Det bevarer også seks-trins gearkasse med mekanisk friktionsdifferentialespærre, men det har forbedret drift af vælgeren; har også et system, der fungerer som punkt-hæl når reducerende og drives enten drivende tilstande valgt.

Resterne Honda Civic Type R ovenstående også kraftfulde udstyr Brembo bremser, men i dette tilfælde har vi valgt en anden og specielle dæk Continental SportContact-omkring 6, specielt udviklet til dette monteret model- 20-tommer hjul i stedet for 19", og måling 245/30 R20.

Selv om der stadig meget mere officielle data, der allerede spekulationer om, at udførelsen af ​​den nye Honda Civic Type R er grundlæggende de samme som den tidligere model: Det tager 5,7 sekunder fra 0 til 100 km / t, og nåede en tophastighed på ca. 270 km / t. Hvad vi gør Det har forbedret væsentligt de er de dynamiske kvaliteter takket være et chassis, der tilbyder og lover en langt højere kurve adfærd. Snart vil vi kontrollere.

Du kan også være interesseret i:

Vi prøvede den nye Honda Civic 5p 2017

Honda Civic Type R, Ford Focus RS og Seat Leon Cupra, der er hurtigere?

CR-V og HR-V: Honda SUV, der interesserer dig mest?