De 10 mest pålidelige biler i 2016, ifølge Consumer Reports

De mest pålidelige biler i 2016De mest pålidelige biler i 2016De mest pålidelige biler i 2016De mest pålidelige biler i 2016

Den årlige undersøgelse Consumer Reports vender tilbage for at vise os, hvad det de fleste pålidelige biler af 2016. For at nå disse konklusioner, er tests gjort for at modeller på markedet, og udføre en række undersøgelser brugere af disse biler, idet der tages hensyn op til 17 områder, hvorfra konklusioner kan drages om de problemer eller ikke kan giver en bestemt bil.

Vi præsenterer listen over de mest pålidelige biler i 2016 i Nordamerika:

1. Toyota Prius

Den nye generation af Toyota Prius er kommet op med forbedringer i sit forbrug hybrid drivaggregatet, samt opbygning af en ny platform, en længere krop, bredere og lavere end før, og en roligere og fornøjelig kørsel. Alt dette har gjort det første på listen over de mest pålidelige biler 2016 er placeret.

2. Lexus CT 200h

Det er ikke overraskende, at den Lexus CT 200h mellem limet til Toyota Prius, da både deler samme hybridteknologi. Husk på, at Lexus er den luksus brand ejet af Toyota. En komfort under kørslen og temmelig lave niveauer af støj, er forbruget helt indhold og kvalitet finish, der passer forventes i segmentet tilføjet. Vi kan sige, at er et niveau over (som for finish og udstyr er bekymret) med hensyn til dens tvilling, den Toyota Auris Hybrid.

3. Infiniti Q70

den Infiniti Q70 Stomp i sit segment takket være sin lette håndtering, en meget rigtige retning og god isolering af rummet, som præsenteres med en opfattet kvalitet og god plads. Mekaniske funktioner blandt sine muligheder og V6 kraftfuld V8-motorer.

4. Audi Q3

Audi Q3

Fås med foran eller firehjulstræk, har været i stand til at opføre sig som en rival eksempler på andre små SUV ligesom BMW X1 og Mercedes-Benz GLA, selv at røre nøje kvaliteten og opførsel af sin storebror Audi Q5.

5. GX

Det samme forælder som den Toyota 4Runner, Det viser sig at være en af ​​de få SUV Bevogtning traditionel essensen af ​​dette segment. En kraftfuld V8-benzinmotor og optimale kvaliteter til bugsering karakterisere denne bil. Det har en tredje sæderække, at ikke alt er behageligt i andre modeller, men kan foldes til at have en større kuffert. Interiøret har luksus finish og godt arbejdet.

6. Lexus GS

Igen Toyota luksus mærke vender tilbage til listen, med Lexus GS, en bil, der konkurrerer effektivt mod andre tyske saloner, og som har stærke mekaniske varianter, med mulighed for bag- eller firehjulstræk og tænd for sporty GS F-version med otte-cylindret motor i 'V'.

7. Mercedes-Benz GLC

Naturlig erstatning Mercedes-Benz GLK, stadig har en kabine med luksus finish og vokser lidt i plads til passagerer i bageste række. Mercedes-Benz GLC har flere ekstra enheder førerstøttesystemer og sikkerhed, såvel som en sports-version kaldet GL43 AMG og ekstramateriale, der kan blive til en bil hver dag, i en sport og endda en bil til at forlade asfalten til tiden.

8. Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

den Chevrolet Cruze 2016 Det ikke er kendt for at have kraftige motorer, selv om ved en meget glat adfærd, der bidrager til komfort under bevægelse. I den bageste er det ganske rummelig og infotainment system forbinder mobile enheder med OS Android eller æble.

9. Audi Q7

Det luksuriøse SUV store er en af ​​de mest populære i sit segment. dette Audi Q7 Det har alle de avancerede teknologi af Volkswagen Group både mekanisk og finish og udstyr. Komfortabel, kraftfuld og på niveau med de bedste i sin klasse køretøj.

10. Toyota 4runner

Noget under hendes bror gruppe Lexus GX, vi finder det Toyota 4Runner, en hård køretøj, SUV før og med vigtige kapaciteteroff-road'. Jeg arbejdede noget mindre end Lexus model, 4runner kommer noget brat i deres adfærd, og også har en valgfri tredje sæderække, men at de ligesom Lexus, ikke også komfortable.

* Kilde: Consumer Reports